Can't stop.

Har städat mitt rum här hemma hos pappa lite, så nu är det fint. Ska nu sätta mig och lyssna på musik och bara vara. Jag älskar känslan av att bara vara. Jag är på bättre humör nu. vilket känns otroligt skönt vill jag lova. Men man ju som sagt inte alltid vara på topp.


Senare blir det ikea med världens bästa mor.

Jag känner mig tom.

Jag vet varken in eller ut. Jag känner mig tom, och den känslan är den mest obehagliga känsla jag någonsin känt.

Tumblr_lfloecsqdf1qeq5pqo1_500_large


Du är min räddare genom allt, jag älskar dig mamma.


Söndag.

Jag har inte bloggat på ett bra tag, har inte haft lust alls. Men jag hoppas den kommer tillbaka. Har i alla fall haft en toppen helg med underbara vänner. Så ska livet vara.
Fredag:
Efter skolan tog jag en promenad ner till stan med Malin, Haurin och Terese. Fast gick ganska fort där ifrån då jag skulle traska iväg till tandläkaren. Allt gick som en dans där, vilket det inte gjort på länge. Men självklart så ramla påbyggning av igår, skickligt! Jaja, tog en promenad in till stan igen. Mötte Isabell och Emilia på pressbyrån. Köpte tågbiljett och Anette körde oss till stationen. I bilen satt även Carina. Åkte till stationen, mötte upp Nattan och satt oss på tåget mot Halmstad. Blev lite check i affärer, hämta ut biobiljetter och donken på det. Underbart. Filmen var jättebra tycker jag. Vi såg på love and other drugs. Tåget hem var 45 minuter försent, så vi satt på stationen och underhållde oss på många olika sätt, tillslut kom tåget och vi var på väg hem. Jag, Nattan och isabell åkte hem till mig där Julia befann sig. Det blev snack, tv-tittande och liknande. Avslutade kvällen med lite kalaha turnering.
Lördag:
Vaknade upp, åt frukost, duschade och fixade mig. Jag och mamma åkte till blomsterlandet och de band en fin bukett tulpaner. Åkte och hämtade min kamera samt två hjärtan. Åkte till graven. Stannade först vid Sarahs grav och la ett hjärta där. Sen till min älskade faster, Stod där ett tag och bara tänkte.
- åkte in till staden och träffade Isabell som var barnvakt åt Gustav. Albin kom också. Vi gick lite i stan, till ica, kollade barnkanalen och lekte kurragömma. Efter ett tag kom även Emilia. Och sedan Nattan. Vi fick på modevisningen Fashiontion, en bra modevisning måste jag säga. Då alla pengar gick till cancerfonden, kändes bra och skänka de 70 kronor till cancerfonden. Efter det blev det kebabtallrik, köpte lite godis och gick til down town och mötte upp mamma. Isabell och Albin åkte till Varberg och vi körde hem Emilia. Jag och Nattan åkte hem till mig och kollade på i rymden finns inga känslor samt spelade kalaha ett antal omgångar, börjar bli en vana och det är nog endast jag och Nattan som tycker det är skoj. Somnade gott vid ett.

Nu ska jag fixa iordning mig och idag ska jag träffa Isabell, plugga, äta ostbågar, dricka cola och självklar kolla solsidan.


Varför inte lägga upp en bild från förra året?

Mina tankar...

går åt dig idag.


Jag vill känna tro.

Jag vill känna tro.

Marie Fredriksson – Tro


För tre årsen, jag kan faktiskt inte förstå att för tre årsen försvann det. Det var som en vindpust kom och tog med dig din själ. Din själ till en plats, en plats kallad himlen. Är det där du befinner dig nu? eller vart är du. Det är en fråga jag aldrig kan få ett riktigt svar på. Jag är inte troende. Jag tror inte på att det finns en gud som tar hand om oss. Men jag måste känna tro, en tro på något. För jag vet att en dag kommer jag att möta dig igen. Det kan ta hundra år, det kan ta ett år. Men jag tror, tror på att efter döden ses man igen. 

Jag ville bara tala om att jag saknar dig mer och mer för varje dag. Saknaden blir mindre och mindre smärta men en enorm längtan. Längtan efter att få se dig ännu en gång. Jag vill tacka för att du var du, för att du hjälpte mig. Men den stunden. Den 29-01-08 kl. 13.05 fann jag inga ord. Orden flög ur mig, jag hade förlorat en nära. En som låg en så nära om hjärtat. Du bara låg där, dina sista andetag var tagna. Du var inte längre med oss. Jag lät mina tårar forsa ner för kinderna, men jag kunde inte förstå. Du var borta, borta från världen. Jag kommer alltid stå här med ett hål i hjärtat, det är din plats. Denna tomma platsen som du längre inte kan fylla ut. Men en del av detta hål ligger alla minnen jag har. Allt stöd du gett mig. Jag står kvar på jorden med båda fötterna, med ett hopp om att se dig igen.

För mig var du en otrolig människa, bra på så många vis. Men alla har brister och våra brister gick inte samman. Även fast du var såpass äldre kunde vi bråka. Men du ska veta, för varje dag du stod vid min sida, för varje dag du hjälpte mig. Jag är otroligt tacksam, du var världens bästa faster och ingen skulle kunna ersätta dig. Anna, jag saknar dig. Jag saknar dig mer än vad ord kan förklara. Men en dag.. en dag, då ses vi igen.

En sak ska du veta, innan jag somnar varje natt viskar jag för mig själv " godnatt anna, jag vet att vi en dag ses igen " den meningen kommer jag upprepa, tills dagen vi möts igen.
Jag älskar dig.

Tro, hopp och kärlek.

Hejsan..

Min uppdatering blir sämre och sämre och det blir färre bilder. Men imorgon ska jag och Isabell ut och fotografera henne. Så vi har våra ideér. Så då kan jag lova er att det kommer komma upp en och annan bild.


Nu ligger jag i sängen helt slutkörd, först skola. Var hos tandläkaren och de gjorde verkligen inte som jag ville. De knäckte sönder min protes vilket gjorde mig grymt irriterad. Inte lagade de min påbyggnad heller. Jaja, ikväll körde vi i alla fall på ett hård pass. Vi provade på boxning. Och jag lovar er det var något otroligt jobbigt, men helt underbart skoj. Här hittade man verkligen en motivation. Kom hem åt och hoppade in i duschen, sen bäddade jag ner mig i sängen och ack va skönt jag ligger här. Tror jag somnar här och vaknar upp när vintern är över.

Just the way you are.

Jag skulle egentligen befunnit mig på en gympalektion i skolan just nu med eftersom mina tänder och påbyggnader har krånglat så skulle jag egentligen till tandläkaren. Men två av mina tandläkare är sjuka och 2 andra som jag har inte haft förut är på kurs. Därför kan de inte ta mot mig nu, så får antaligen åka till folktandvådren vilket jag inte gillar, eftersom jag inte varit där på flera år. Men men jag vill ha det fixat så har inte mycket annat till val.

Igår åkte vi aldrig och shoppa, mimmi och farfar ville till gekås så vi åkte dit. Jag fick med mig lite bra och ha saker hem. Som ansiktkräm, bodylotion och cleaning mouuse. En film också. Så när jag kom hem åt jag laxknyta med mamma sedan bäddade jag ner mig och kollade film och till det ostbågar och pepsi. Nu ska jag snart äta lite lunch. Sedan åker jag till skolan.. för att ha hälsopedagogik och människor i behov an stöd.


Göteborg med klassen!

18 januari.

Sitter vid datorn i köket och har nyss ätit upp min frukost. Riktigt gott faktiskt. Så nu väntar jag på att klockan ska slå halv elva för då kommer farmor och farfar med Julia och hämtar mig. Vi åker och shoppar tillsammans sen hem innan fyra för Julia börjar jobba då. Men det kan räcka gott och väl. Blir lätt att man spenderar för mycket pengar annars.
Ha en bra dag, hörs senare ♥



My shoes.

När jag ändå är inne i det här kan jag slänga upp en bild på mina kilklackar som jag bar på nyårsafton och som säkert kommer bli mer användning av nu i vår.
Skopunkten, 399 :-

On my hands today.

Detta nagellack och ringar bar jag idag. Jag älskar de nagellacket och det är från depend och kostar endast 25 kronor. Färgen på nagellacket är 206. Dock glänser det lite mer på bilden än hur det ser ut i verkligenheten.

Mina ringar:
Silvriga med svartplatta: Kicks 59 :-
Svart blomring: KappaHl 59 :-
Stor blomma: Fick av Bellsan i julklapp :-

Helt slut.

Jag är verkligen helt slut och somnar snart här i soffan. Idag har jag varit duktig.. först var det lektion i 50 minuter. Vi kollade på filmen die welle, en riktigt bra film enligt min åsikt. Sedan gick jag och Sara hem till henne. Spelade lite gin rummy. Lagade mat och gick till stan, kollade gladögon och fikade med saras småsyskon. Sedan hem till henne och fortsätta spela. Vid kvart över sex kom mamma och vi åkte till friskis och svettis och tränade aroebic/dans och efter det tog vi lite styrka på gymmet. Kändes verkligen hur skönt som helst och nästa gång jag köper kort ska jag köpa allkort. 

Nu kom jag hem för en halvtimme sig och ska snart bädda ner mig i min säng och kolla tv, somna till det. Imorgon blir det upp vid nio för att spendera min dag med farmor, farfar och julia. Mysigt!
En bild på mina söta grannar.

Godmorgon..

Igår gosade jag ner mig i en filt och låg i soffan hela kvällen med en skål ostbågar, ett glas cola, datorn och mamma som sällskap. Kollade på solsidan, minuten och morden i midsomer. Sedan var jag så trött att jag somnade snabbt. Steg upp idag vid sju och gick upp och duschade. Åt frukost, packade och fixade småsaker. Nu är jag klar och ska alldeles strax bege mig bort mot busshållplatsen för att vänta på bussen i denna kyla. Man vill inte riskera att missa den. Då blir det en kall promenad i stället.

Ikväll tänkte jag ladda upp lite bilder på mina kilklackar och lite annat smått och gått. Men först skolan.. och idag börjar vi nio och slutar tio i tio och imorgon är det studiedag. Livet leker som bara den just nu.



Blev inte som bestämt.

Åkte inte och träffade Isabell, tråkigt eftersom hon ska bo i Varberg en vecka nu. Men nu är i alla fall jag hemma efter har handlat med mamma. Nu ska hon laga supergod kycklinggryta med bandpasta och jag ska göra en god fruktsallad. Detta är alltså bara att gilla. Har även köpt hem ostbågar som jag ska gotta mig själv med senare.

Hm.com

Sitter och kollar in sommar/vår kollektionen från hm's hemsida, gid vad jag vill ha sommar och gud vad jag vill spendera mina pengar på dessa kläder. Ska fundera ikväll om jag ska beställa hem lite sommarkläder.. jag vet att det är tidigt men jag är helt såld. Men som sagt ska fundera.

16 januari.

Godmorgon bloggen..

Igårkväll drog jag som jag skrev till pappas kompisar, det var trevligt där. Små söta barn.. DÄrefter kom mamma och hämta mig. Ungefär vid nio, mötte upp sara vid ica och köpte gurka, morötter, dip. Gick hem till henne och bara chillade allmänt. Skulle kolla film men den hacka, slutade med att jag somnade i henne soffa. Var kvar en stund och vid halv tolv var jag hemma. Somna fort som bara den och vaknade tio idag. Så inatt har jag sovit ut och det är verkligen underbart skönt.

Nu ska snart jag och mamma åka och handla lite. Är sugen på fruktsallad tills ikväll, så ska nog handla frukt och något gottigott kanske. Får se. Efter vi handlat drar jag mig in till stan för att träffa Isabell en stund. Sen drar jag mig hem och pluggar lite var det tänkt.




Fixar mig.

Nu ska jag fixa iordning mig lite för att sen åka till pappa och maries kompisar och äta där. Sedan drar jag vidare mot sara, tror jag. Och spenderar kvällen med henne.

På toppen humör.

Jag är på bra humör och livet leker.


Igår kväll var en bra kväll, den började med att jag och Emilia var här och åt med mamma och hennes kompis, sedan traskade vi vidare mot Nattan. Hos henne lyssnade vi på musik, kolla när hon packa och chillade allmänt. Vid tio gick vi hem till mig allihopa. Sara och Julia var här och strax därefter kommer Isabell. Vi satt och prata lite sen bunkade vi upp med chips, läsk, godis. Satt på step up 3. Ingen kollade direkt noga så vi bestämde oss för att åka en sväng med Oscar, Fidde och Pelle. Så jag, sara och Emilia åkte med Pelle och Fidde och de andra med oscar. Det blev donken besök och vi var hemma igen vid kvart över ett. Då bara vi satt och snacka och åt lite godis m.m. och bäddade ner oss alla i ett rum och ja det funkade. 

Det blev inte mycket sömn eftersom vi lyckades somna vid närmare fyra och vid nio var två av sex tjejer klarvakna och strax därefter var alla vakna. Låg och drog oss till tio, åt frukost, fixade iordning oss, Emilia och Sara drog hem och Martin hämtade upp oss andra och vi for mot Varberg. Isabell hämtade lite saker och det blev en sväng i staden. En pizza och lite godis på det och vi var nöjda och åkte hem. Blev avsläppt hemma och somnade direkt. Nu ska jag sova vidare lite för mina ögon orkar inte hålla uppe sig mera snart. Hoppas ni hade en bra fredagskväll/lördagdag för det har jag minsann haft.

Live, love, laugh

Pannkakor.

Dåliga iphone kvalité . men här är i alla fall bilder från när vi åt pannkakor.

Hemma från skolan.

Nu står jag och Emilia och lagar pannkakor. Mums säger jag bara.

Ikväll blir det världens bästa tjejer!

14 januari.

Tiden går fort och nu har halva januari gått. Jag börjar smått få lite panik, hur ska jag hinna med allt detta året?
Nu ska jag snart gå ner och äta frukost, sen beger jag mig till skolan. Dagen börjar med bild & form. Sista lektionen i det och det känns bra, fast nu blir det matte B istället. Känns mindre okej. Jaja, nu ska jag bege mig neråt. Uppdaterar kanske senare!


My watch.

Min klocka som jag lovade visa bild på för ett halvårs sen. Men jag har använt den flitigt måste jag säga. Ett guld köp.

Anna alexandra nilsson.

'
Kände för att fula mig lite. Så slängde ihop ett collage.

Jävla mobil!

Min mobil vill för tillfälllet inte sammarbeta med mig, dock läste jag på facebook att jag inte är den enda. Men det funkar till och från. Det är antaligen telias nät som krånglar och eftersom jag har halebop drabbas även jag. Det ingår i telias nät.

Jag är i alla fall hemma och bara tar det lugnt. Jag är trött hela dagarna känns de som. Jag hatar att vara trött, då jag inte kan koncentrera mig i skolan och blir lätt irriterad. Men nu ska jag gå ner och äta lite soppa. Känns skönt för min hals då den värker rätt mycket för tillfället. Sedan ska jag även städa mitt rum.


hejochhå. Tiden går fort när man har roligt.

Det är lättare att falla, med ena foten utanför.

Nu ska jag gå ner och koka mig en kopp te och kolla tv. Detta blir nog även det sista inlägget för dagen. Så jag säger godnatt nu.


I'm afraid of love and everything is your fault.

Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Tog en paus från plugget och gick och duschade. Frös som bara den och nu känner jag mig genast mycket piggare och varmare. Så nu ska jag bara skriva klart en grej sen är jag klar med plugget för idag. Äter lite dumle som Martin glömde här igår.. hoppas det är okej, äsch få köpa ny annars. Spotify är på och där spelas en utav Lars Winnerbäcks alla album. Underbart kan jag bara säga.


Goda dumle, lägg märke till mina snygga pyjamasbyxor.


Du är kärlek, en sorts kärlek till musiken.

Lasse, finns det någon så bra som du? Alla texter, varenda lite rad av dina låter berör.
En musik som förmedlar så mycket. Lars Winnerbäck, musiken som liggen mig nära.

Smoothie.

Gjorde en smoothie till frukost. Oj, vad gott det är!

12 januari.

Idag är det onsdag och den såg ut som de flesta onsdagarna. Dagen började med gympa då jag tog det väldigt lugnt, pga min förkylning. Efter idrotten var det lunch följt av tre lektioner. Hälsopedagogik, människor i behov av stöd och bild och form. Var av i två kurser har vi fått två arbeten. Efter bilden skulle jag traska hem, jag ramlade två gånger i hopp om att ingen såg mig reste jag mig snabbt som attan. Dock tror jag några fick sig ett gott skratt när jag faktiskt såg att folk stod och såg. Ramlada och slog i knäet, så det värker lite nu. Men det går över.

Nu ska jag sjunka in i pluggens värld, inte det roligaste med sådant som faktiskt måste göras och om det inte görs så är det ändå jag som får lida. Så det kommer min kväll gå ut på.


Crazy girls och ett litet kärlekspar bakom.

11 januari.

Skolan har dragit igång och det blir inte lika lätt att uppdatera. Men just nu sitter jag i soffan och dricker ett glas oboy. Inte alls hungrig eller sugen på något, så får bli det. Har fått ont i örat under natten så känner mig lite halv slö i hela kroppen faktiskt. Men det brukar bli bättre under dagen, så får hoppas på det. Förska lektionen i skolan är samhällskunskap och jag är så otaggad man kan bli.


Godnatt inlägg från mobilen

Efter att ha fällt en hel del tårar till filmen, känner jag mig nu färdig att krypa ner i sängen och sova . Är helt slut i kroppen och ligger nu och funderar en massa . Inte lätt och somna då.. Med det går väl. Nu står Julia vid hennes dörr och ropar godnatt . Så godnatt Julia och godnatt alla!

Movietime.

Snart ska jag bege mig ner mot tv rummet för att kolla film med familjen. Julia är och hämtar filmen hos min mamma nu. Så hon kommer väl någongång. Sen blir det sängen för min del och imorgon är det skola från 8.00-16.00. Lång dag.. men den går ganska snabbt i alla fall.


Lyckligt lottad.

    

Jag Alexandra Nilsson är en lyckligt lottad tjej ska jag tala om för er. Dessa tjejer ni ser på bilden är vänner som ligger mig riktigt nära om hjärtat. Och jag är glad att jag har er, det ska ni veta. Trots hur jag kan bete mig och vara.. så står ni alltid kvar och det är jag enormt tacksam för.. Jag trivs så bra med er ska ni veta. Detta långa samtal vi alla hade idag var behövligt, skönt och en enorm lättnad. Så jag ville bara tala om för er.. Jag älskar er med hela mitt hjärta och ni har en enorm betydelse. Detta är bara början på något långt. Kära vänner, jag drog en vinstlott när jag fann er.

Imorgon

Drar skolan igång igen och det känns helt okej, nya tag för denna terminen. Datorerna kommer förmodlingen och det är bara att gilla läget. Det känns som det var längesen jag träffa 09Bf eftersom jag opererade mig. Så ska bli kul och träffa klassen. Nu ska jag baka äppelpaj till mig, pappa och bror.

Tillbaka.

Har inte bloggat sedan i onsdags, som jag skrev skulle jag åka hem till mormor och spendera min helg där och jag hade det toppen. Kom dit på onsdagkväll, det blev en massa prat och mat, kollade på filmen 10 orsaker till att hata dig och slocknade som stockar till den. På torsdagen var det upp tidigt för att gå till kyrkan, nej jag är inte överkristen.. men jag ställde upp för mormor . Vi stod vid morfars grav ett tag och fikade en supergod fika. Sen åkte vi till veddige och handlade lite allt möjligt. För min och Matildas del blev det godis i mängder. Hem, kolla film och släkten kom på middag. Jag trivs himla bra med min släkt. Kollade på filmen " the notebook" som förövrigt är berörande.

På fredagen ställde vi klockan på sju, fixade iordning oss och tog bussen mot kungsbacka och pendeltåget vidare mot Göteborg. Där strossade vi runt i tio timmar, och jag hittade en hel del nya fynd. Shopping är underbart och vid halv nio på kvällen igen var vi hemma. Då blev det tv:n, chips, ostbågar och let's dance. Somnade lagom gött och vaknade upp sjuk. En hemsk förkylning, smärtor i kroppen och huvudvärk. Firade kusin och mormor, åt thaimat, sa hejdå till västeråsarna och åkte hem. Kanske att jag och mamma åker med Kusin Lisa till västerås i februari, ser jag fram emot.

Kvällen spenderades hos sara med Nattan, Julia, Martin.



Godmorgon.

Skulle egentligen varit iväg och tränat nu, men vädret ser inte så lovande ut och det löste sig inte med skjutsen. Jag är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till, tror jag går och lägger mig igen.

Imorgon..

Imorgon är det onsdag, då beger jag mig till Mormor för att spendera onsdag-lördag där med mina härliga släkt, dit kommer även släktingarna från Västerås och det gillas till tusen. På fredag blir det troligtvis shopping i Göteborg med Matilda, Marie och Mamma. Det är något att gilla! ♥

Ni är en stor del av mitt liv.

- det vill jag att ni ska veta. Familjen är en del som alltid finns där och jag är glad att jag har er. Marie, under hela denna tid har du varit en klippa för vår familj. Du har fått den och hålla ihop. Efter så många omständigheter är jag glad att jag har just er i min familj. ♥

design

Är sugen på att slänga ihop en ny design.. dock vet jag inte alls hur jag vill ha det. Så ska leta mig runt och se om jag hittar någon inspiration.

4 januari.


Sitter nu i soffan och är grymt hungrig, inte ätit frukost än och det riktigt kurrar i magen. Somnade inte förens vid kvart över ett igår, jag som skulle lägga mig vid elva. Jaja, ska nu ta mig en chokladbit för den såg så enormt frestande ut. 


Live, love, laugh

Godnatt ♥


Sommar.

Skulle inte suttit helt fel med en varm och go sommar nu, lite sommar jobb och pengarna rullar in. En sol semester, och steka på stranden. Kunna gå runt i shorts och linne. Kunna gå utanför dörren utan att frysa röven av mig. Sommaren 2011, ska minsann bli en bra sommar. Fast, när är sommaren inte bra egentligen?
En bild från sommaren, goa tjejer <3

<3


En bild från Göteborg. Sara, jag, Lisebergskaninen, emma och någon random.

Hemma.

Nu är jag återigen hemma, åkte ju som sagt till ge-kås för att jag skulle köpa en kameraväska. Fick jag med mig en kameraväska hem? svar nej. Med mig hem fick jag ett nytt nagellack, en foundation och en ny locktång. Sådana bra och ha saker. Min gamla locktång var usel så alltid kul med nytt. Efter Ge-kås åkte vi hem till Isabell. Emilia kom även på besök och det blev tv-tittande och godisätande, gotti. Åkte hem vid elva och nu kan jag inte slita mig från datorn. Skulle egentligen gått och lagt mig, men becca ska komma och hämta sina grejer hon glömde här. Så får sitta uppe och vänta, hon kommer nog vilken minut som helst kan jag tänka mig. 


Detta goa gäng firade jag nyår med. Plus Robin, Albin, Martin och Johan.

Drar mig mot ullared.

Nu ska jag bara diska undan det jag användit när jag lagat mat och sedan ta mig en promenad mot Falkenbergs tågstation. Där jag möter upp Bellsan och jag åker med hon och hennes familj till gekås. Ska kolla efter en kameraväska tänkte jag, behöver det till min nya kamera. Nu ska jag skynda mig så jag är där i tid.
Vi hörs senare ikväll.

3 januari.

Just nu är mitt humör inte på topp, men det går väl över det med.

Ska ta mig något och äta för är hur hungrig som helst, men det innebär att jag måste laga mat och det orkar jag knappt. Men får se om jag hittar något som jag kan laga. Har ont i hela kroppen, vet inte varför men det värkar vilket suger. Jag la aldrig upp nyårsbilderna igår. Dem kommer när jag orkar, det tar lång tid och det suger. Senare idag, när Isabell kommer hem från Albin ska jag träffa henne. Får se vad vi hittar på för något,:)
Vad vore jag, utan dina andetag?

Hemma.

Är nu hemma från en dag på kungsmässan och freeport, fick bara med mig en tröja hem. Vi åt på mc donalds och gick runt i massa affärer. På vägen hem släppte vi Isabell i varberg för hon skulle träffa Albin. Senare ska ni få bilder från nyår.

2 januari.

Hade en kanon kväll igår med trevligt sällskap, det blev fångarna på fortet, filmen the back-up plan och bara allmänt chill. De sista drog sig hem vid halv ett. Då var jag lagom sliten så jag somnade fortare än någonsin. Nu ska jag snart åka till kungsbacka med att mamma, Robin och Isabell för att springa runt på kungsmässan och se om jag hittar någonting kul. Shopping äger!

När jag kommer hem så ska jag lägga upp bilder från nyår och även från ett underbart minne från somras!

Nyårsdagen

Jag och Emilia ligger i soffan lagom trötta. Inte gör det något, det är trotsallt nyårsdagen. Vi väntar på pizzan, medans Sara, Isabell och Julia är och köper en massa gotta. Nattan och Simon stack hem för att äta en bit mat. Sedan kommer även dem tillbaka. Då blir det att vi bänkar oss framför tv:n, kollar fångarna på fortet och kanske blir en film med , vem vet . Ha det bra alla och hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag ha!

Kvällen.

Ikväll kommer tjejerna och simon (tror jag) hit och det blir pizza för fulla muggar. Sen ska vi även kolla fångarna på fortet och chilla som tusan.

2011.

Klockan 00.00 inatt slog det nytt år, jag firade detta med vänner som ligger en varmt om hjärtat. Ett nytt år fullt av nya möjligheter, nya upplevelser, en förändring hit och dit. 2011 ska bli ett bra år, jag ska hålla mina vänner nära. För vänner är något fint, något man ska ta vara på. Detta år fyller jag 18 vilket ger en massa möjligheter som man inte haft innan. Ännu en vår, sommar, höst och vinter ska komma. Jag ska leva i nuet, satsa mer på skolan och bara leva livet. Ta vara på var dag som går. Jag lever mitt liv, jag trivs med det. Alla mina nära och kära gör att jag är den jag är och att jag med er alla kan känna mig trygg. Tack till er alla som gjort 2010 till ett underbart år.

1 januari.

Kan börja med att säga Grattis till världens bästa storebror som idag fyller 22 år.



Tänkte berätta lite vad jag har gjort under dessa två dagar. Åkte som sagt till Emilia i torsdagskväll, där blev det fika och sällskapspel med familjen Larsson följt av att kolla på Victoria Secret fashionshow, som vi spelade in. Vi fixade lite inför nyår. Isabell sydde in sin klänning, vi fixade naglar och sådana småsaker. Somnade gott vid tolv.

Igår morse så vaknade vi kvart över nio. Låg och drog oss ett tag, gick upp och fixade oss lite lätt. Klockan halv elva hade vi champagnefrukost. Det var jag, Isabell, Emilia, Julia, Carina, Nathalie, Sara, Simon och Becca. Det var en mysig och god frukost. Vissa åkte hem och jag, isabell och carina stannade hos Emilia. Vi tog det mest lugnt, åt lite, åt lite godis och sånt. Sen började vi fixa oss. Tog sin lilla tid men klockan 17.00 var vi klara för att åka till sara. Väl där lagade vi mat, fixade iordning lite och satt oss ner för att äta, middagen bestod av klyftpotatis, fläskfile, sås, sallad och vitlöksbröd. Till efterrätt blev det marängsviss vilket var supergott. Sen drog det igång, musiken på max och allt på topp. Var hemma kring kvart över två, mamma hade folk här och de häll igång till halv fem. Så halv fem somnade jag och vaknade halv elva. Vill tacka alla som gjorde till en grymt nyår rolig kväll !

Kanske läger upp bilder, måste få hem min kamera som ligger hos sara först.

RSS 2.0