Godmorgon

Nu är det snart dags för frukosten med tjejerna plus Simon.

Hemma.

Efter handlingen drog vi och lämna varorna hos Sara, tio minuter senare hämtar familjen mig. Vi åker till kusinerna och hade två mysiga timmar där. Skratt och prat. Nu är jag hemma och snart ska vi äta pizza. Sen drar jag hem till Emilia där även Bellsan ska vara och spenderar min kväll och natt där. Känns super och imorgon klockan halv elva kommer resten för lite champangefrukost, underbart! ♥

30 december.

Grattis till min kusin Johannes, som idag fyller tolv år. ♥

Håller på och storstäda mitt rum, vilket behövs. Har gått igenom en byrå. Den andra byrån tar jag nästa vecka. Mitt rum såg verkligen inte fint ut och det ska bli ändring. Vaknade vid halv elva, det var skönt och få sova ut. Gick upp och åt frukost och satt och pratade med familjen en lång stund. Sen har jag städat, fixat mig m.m. Nu ska jag bara dammsuga och dammtorka. Sen sticker jag in till stan och möter tjejerna och det blir handling för full rulle. Mat till nyår ska inhandlas. Hoppas på em toppen nyår med bra folk. Nu ska jag dammsuga. Kanske skriver senare ikväll, beror helt på. Ska till kusinerna och fira, första gången man sätter foten i deras hus på tre år efter alla omständigheter. Hoppas på en mysig stund med de.


Hade inte tackat nej till denna helgen igen, nejnej!

28 december.

Det är den 28 december och 2010 börjar lida mot sitt slut. Detta året har gått så himla fort och jag tycker allt det har varit ett bra år. I vissa stunder har det gått upp och ner, men alltid slutat vid det goda. Jag trivs i nu läget, jag älskar mina vänner, min familj och jag känner mig trygg.

Igår hade jag en bra dag, började med att jag och Bellsan tog tåget till Varberg. Blev shopping för full rulle. Jag fick inte köpt så mycket, en sjal, väska, bh och trosor. Shoppade dagen innan med och då blev det byxor, tröja, kofta, skor, bh och trosor. Efter vi vart i varberg tog vi tåget hem och gick till entill. Mötte upp sara och julia och tog varsin pizza. Sedan stack vi till kullens där julia köpte skor. Jag och Isabell chillade lite och sedan drog vi oss vidare till västra gärdet till sara. Där hon, julia och lite senare även nattan och simon befann sig. Hade en bra kväll!


Imorse var jag hos tandläkaren och tog bort stygnen. Skönt att dem är borta nu, nu finns det bara bra saker kvar och göra och jag ser det ljust och jag längtar tills allt är klart!

live, love, laugh


Outfits.

Gårdagens:

Blus - Veromoda
Svart tublinne - Hm
Kort kjol - Veromoda
Nelonstrumpot - maries.
Höga strumpor - julklapp
Skor - fake converse. hehe
sjal - gekås.

Dagens:

Kofta - gina
Strumpbyxor - gekås.
Höga strumpr - julklapp
Linne - hm.

Är uppe nu,

för att spendera min dag med min andra halva.



Jag lovar att det kommer komma fler bilder, nu när jag har fått en systemkamera. Har redan tagit en massa som jag ska lägga in på datorn.

God fortsättning.

Jag har inte bloggat på ett tag, beror på att det har ju varit jul och min tid har gått åt till att umgås med släkten. Har knappt suttit vid datorn någonting alls och det är skönt det. Julhelgen har varit toppen och jag är helnöjd med mina julklappar.

På julaftonsmorgon vaknade jag upp hos mor min. Klockan tio kom pappa m. familj, farmor och farfar och morbror. Det blev julfrukost för full rulle och julklappsleken som jag förövrigt har spelat tre gånger denna julen. Efter det for vi vidare mot köinge, där vi fick julmat och smått och gott. Här befann sig Maries föräldrar och några holländare som jag inte förstod ett piss vad dem sa. Därefter var det dags för att åka hem. Väl hemma kom farmor och farfar och det blev full rulle med julklappsutdelning. Och efter det ännu mera julmat.

Mina julklappar
Systemkamera Canon EOS 1000D - mormor och morbror.
Pälsvantar
Deodorant
Bodylotion
Lösögonfransar
Lösnaglar
Handkräm
Stickad tröja
Höga stickade strumpor x2
PENGAR.
Högtalare till min iphone.
En timmes massage.
En helg med familjen någonstans, ej bestämt vart!

Jag är helnöjd med det jag fick.

Lite kul.

Jag, mamma och robin höll på och slå in julklappar.


Jag: Robin, kan jag denna och slå in mitt paket med?
Robin: ja, fast den är till mammas matta hon köpte idag.
Mamma: Men hur vet robin att han ska få en matta i julklapp?
Jag: Mamma, ditt pucko. Det har vi ju inte sagt!!

Vi hade i alla fall skoj åt detta.



Dan före dopparedan.

Varför inte slänga in ett blogginlägg mitt i julstressen? Skämt och sido, jag stressar inte för fem öre ska jag säga er. Dessa senaste dagar har jag legat i sängen konstant hela dagarna. Inte kollat film, inte gjort något. Det kändes skönast så efter denna operation. Jag ska säga er att jag blev helt tagen. Tårar har runnit, mitt utseende är hemskt. Jag har en enorm svullnad på vänster sida av ansiktet. Dock börja den sakta men säkert att sjunka in och idag känner jag mig piggare.


Imorgon är det julafton och alla klappar är inslagna. Granen skall kläs ikväll, som en tradition och klä den kvällen innan. Jag ska lägga mig tidigt, för imorgon väntas en lång dag. Och efter som jag inte mår helt hundra.. känns det skönt att vara utvilad.

Ogillar.

Något jag verkligen ogillar är att jag missade den årliga julkampen med bf och fr. Jaja, det är sånt man får ta. Men jag har hört och läst att dem hade otroligt kul, det förtjänar dem alla! ♥
ett årsedan, förändringar har skett? ohja.

Lång dag.

Hemma efter en lång och fruktansvärd jobbig dag. Operationen gick bra, men bedövning släppte lite , men det löste dem snabbt. Dessa positiva grejer de säger får mig verkligen att orka. På vägen hem blev dock allting mycket värre. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv, efter kramar från pappa, marie och mimmi så kände jag tröstan jag fick. Skönt det. Sov från klockan två till fem. Mamma hade köpt en jättefin klänning till mig och även en film och hyrt tre. Underbara du.

Sen vill jag tacka alla underbara vänner som skrivit till mig, ni får det hela lättare ska ni veta. Ni är guld värda. ♥

år 2010

Har du gjort något i år som du ångrar? Ja.

Varit kär?- Ja, det har jag varit!

blivit dumpad?- Oj, nja det beror på hur man ser det.

Hittat en ny vän?- jajemensan.

Hittat ny musik du gillar? Jadå.

Kysst någon? yes.

Blivit besviken? Japp.

blivit riktigt arg? Haha ja.

ditt bästa minne?- oj, många.

ett datum du aldrig kommer glömma? inget speciellt datum.


Familjen:

Den du är mest lik på sättet? Mamma.

på utseendet? Mamma tror jag.

den som gör godast mat? mamma

den som är mest "evil"? eric!

Vänner:

Den du alltid kan lita på?-Isabell

Vem är din bästa vän? – Isabell.

någon du saknar? Ja.

har du blivit kär i en vän? Yesman.

Fått någon ny vän i år? Jappsi.

Allmänt:

årets låt: oj, olika. men ja typ Waka waka.

årets film: The last song, helt klart!

En kväll du kommer ihåg: Olika..

Har du förändrats något under året? Antar det.

Någon som du förtrodde dig åt men som nu skiter i dig? Vet inte.

Årets resa: har inte rest.

Årets prestation: inte en aning.

Stilar under året: det jag tycker om.

hatar du någon just nu? Hata är ett starkt ord. Så nej.

Älskar du någon? ja!

Har du fått ditt hjärta krossat under året? Mmh, halvt typ.

Känt dig ensammare än någonsin? Någon enstaka gång kanske.

Känt att du inte kan lite på någon? nej.

Kramat någon? absolut, en människa behöver sex kramar om dagen.

Lagt över dina bekymmer på någon?- ja, det har jag nog gjort!

Tältat?- nej

Sovit under stjänorna? Nope.

Tittat på stjänorna med en speciell person? Nej.

Gått/går i någon sport? Nej.

Hur gammal är du? 17


19 december.

Idag är det den nittonde december och det är endast fem dagar kvar till julafton. Det är sjukt hur det går fort. Men det ska bli mysigt med jul tycker jag och speciellt om vädret är som idag, underbart. 

Nu ligger jag i min säng på mitt kalla rum. Har nyss satt elementet på max för att få upp en go värme här inne. Ligger nu under ett varmt täcke, och läser lite olika bloggar. En superbra sysselsättning faktiskt. Ska snart gå och fixa mig lite. Måla naglarna ska jag med göra. Sen vid tre blir det hem till Isabell för paketbytning och pepparkakshus bak. Det blir en super söndag känner jag på mig.

Jul!

Hemma efter en okej kväll på roddklubben med släkten. Det bästa på kvällen var paketleken, satt med tre paket tills i slutet. Gick hem med ett paket, som jag inte ens har så stor användning av. En röd ljusstake, gav den till mamma. Nu ska bädda ner mig i soffan och kolla love actually och bara ta det lugnt.

Imorgonbitti ska jag skriva min engelska recension. Sen blir det mys med tjejerna. ♥


Helgen.

Fredag - spenderade min kväll med awesome girls!
Lördag - julklappsshopping med mamma och lilljul på kvällen!
Söndag - julklappsbytning med Isabell, Nattan, Julia och Emilia + baka pepparkakshus.

Min helg kortfattat, nu ska jag gå och göra mig iordning. Sedan drar jag och mamma någonstans och shoppar lite. Tack gode gud att jag ska ha en bra helg, för på måndag kommer det mindre roliga. Dags för operation nummer två. Men jag ser det från dne ljusa sidan, jag får tillbaka mina tänder innan nyår och att detta är faktiskt den sista riktiga operationen. Sen är det bara små justeringar kvar och efter är jag klar, finally!



SOMMAR ♥

Lättroade

   

Igår kväll var en riktigt go kväll med dessa tjejer. Iphone är nog mitt bästa köp någonsin. Jag kan inget annat än att älska denna underbara telefon. Det blev en kväll med skratt och en massa fet mat. Som ni ja, kanske ser på bilderna. Dessa bilder hade vi så enormt roligt åt. Kvällen avslutades med pulka med Nathalie!

Bloggar från min iphone !

Nu äter vi godis, chips och dricker cola . Nu blir det film för hela slanten, självklart med mina favoriter !

Lean on me.

Jag och Emilia sitter just nu och lyssnar på lean on me. Vi bara chillar som vanligt. 

Ikväll blir det tjejerna, love ♥
This picture reminds me about a lot, and I miss it!

Godnatt världen!

Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen. Är riktigt trött så ska bli skönt och sova. Har lagt fram kläderna jag ska ha på mig imorgon så slipper jag bestämma det i all hast imorgon bitti. Börjar dagen med nationella prov i matte . Godnatt <3

Något som ligger varmt om hjärtat.

Jag följde inte alls den saken då man skulle skriva dag för dag. Därför kommer jag ibland slänga in ett inlägg på lite olika sådana när jag känner för det. Jag ska idag skriva om något som ligger mig varmt om hjärtat.

Det finns så mycket här i världen som ligger en varmt om hjärtat. Alla otroligt fina minnen och upplevelser man varit med. Alla vänner som stöttar en. Bästavännen som är som en klippa för mig. Familjen som är underbar och allt man förlorat som man önskar fanns här på jorden. Men något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat är min faster Anna.

Ni har kanske läst i min blogg att jag har skrivit om min faster anna. Anna var en person för mig som jag alltid såg framemot att åka till. Hon var fastern som alltid fanns vid en sida. En sådan faster som alla önskar sig, visst hade hon och jag åsikter som vi inte alls tyckte lika om och jag hon har haft en hel del konflikter. Låter konstigt att man hade konflikter med en som är så mycket är äldre. Men det hände, Anna var helt enkelt som en extra mamma för mig i alla lägen. Nu för ungefär fyra årsen fick vi reda på att min faster hade cancer i livmodern eller runt om kring där. Anna kämpande hårt i lite mer än ett år men den tjugonionde februari tvåtusenåtta tog anna sitt sista andetag. Det var som en bit av mig togs ifrån mig. Det var ofattbart, en sådan betydelsefull människa togs ifrån oss. Jag saknar dig ska du veta. Din bit i mitt hjärta förblir din förevigt. ♥

sextonde november.

Mina blogginlägg är inte allt för roliga, men jag ska bli bättre på att blogga. Ska bara hitta lusten till att göra det.

Just nu sitter jag i min brors rum och använder hans dator. Min är hos mammas och jag orkar inte släpa med den hit varannan vecka. Dock fick jag reda på idag att vi i bf ska få mac datorer till våren. Säger bara ett ord, GULD! Jaja. Idag känner jag att jag hunnit med en hel del faktiskt. Först hade jag en lektion i skolan, fick tillbaka två arbeten och är nöjd med betygen. Efter den lektionen var skoldagen slut men jag beslutade mig för att stanna i skolan och plugga lite. Fick inte mycket gjort men lite i alla fall. Efter det lunchade jag med Isabell, gick även en sväng med henne på stan och fick köpt en julklapp. Sen kom farfar och körde mig hem. Då bestog resten av dagan utav plugg i mängder plus att städa övervåningen minus julias rum. Har i alla fall skickat in mitt hemprov. Nu ska jag skriva klart min engelska recension och sen ta en kvällsfika med familjen. Sen är det dags för mig att hoppa i säng känner jag.

Känner att tiden kan ta och sakta ner, vecka för vecka bara springer förbi. Jag hinner inte med någonting alls.




Godmorgon.

Idag är det dags för nationella prov i Matte A !

Dag för dag.

Den grejen att man skulle ladda upp saker dag på dag gick inget vidare, inte så värst roligt heller. Så jag har gett upp!

Heldag i Göteborg.

Har haft en bra, kall, mysig och rolig dag i Göteborg med 09bf och 09fr.

Bussen gick från skolan tio över åtta. Hade en rolig bussresa med lekar osv. Väl framme hoppade friskvårdarna av vid ett spa och vi fortsatt vidare till statsmuseet, inte det roligaste kan man ju säga. Efter det var deet shopping, lunch som gällde. Fick endast med mig ett par öronmuffar hem. Vid halv tre tog vi oss till kulturmuseet, där vi gick med en guide och det var faktiskt riktigt intressant. Efter den timmen där var det dags för jul på Liseberg, där gick vi runt och stannade även på ett café och drack varm choklad. På Liseberg köpte jag även en produkt mot huden, har provat den en gång och får hoppas den är bra. Sen vid sex gick bussen hem, slitna och trötta men glada åkte vi hem. Sammanfattar denna dag med ett ord: BRA!

Nu blir det att bädda ner sig i sängen med erics macbook och kolla gossipgirl.

Live, love, laugh

Elvis Presley - In the ghetto.

Jag har kommit på hur bra Elvis är, han är grym!

Nu sitter jag här och lyssnar dels på idollåtarna som var igår. Helt rätt vinnare enligt mig och mina flickor som jag kollade med. Först kom Isabell och Julia, de hade med sig mat. Så vi bänkade oss frmaför tv:n och kollade idol. Fan va bra det var, efter en stund kom även Elina och Sara. En mysig kväll.

Senare idag ska ni få ett inlägg om något jag är beroende av.





Jay Smith - like a prayer
Minnah Karlsson - Twist and shout

Dag 2 - Min familj.

Då var det dags och skriva om min familj, jag tror om man inte känner mig kan man undra och tycka min familj är ganska komplicerad. Men av olika situationer är det så den ser ut idag. Jag kan börja med att skriva att mina föräldrar är skilda. Så ska skriva lite om varje sida, men eftersom mina föräldrar skilde sig när jag var sex år har jag vant mig vid det och har inte alls svårt för att bo varannan vecka.


Mamma: Min mammas sida är ju inte det minsta komplicerad. Jag bor i tröingeberg i ett radhus med endast hon. Här trivs jag jättebra och en mamma är alltid ett bra stöd, speciellt i ungdomen. För ungefär ett år sedan så flyttade min bror här ifrån. Min bror heter Robin och fyller snart 22 år. Han bor i en egen lägenhet en bit utanför stan. Jag och min bror har aldrig direkt kommit överens förens på äldre åldrar. Nu tycker jag om att tillbringa tid med min bror, han är alltmänt knasig som jag.


Pappa: Jag har växt upp i en by som heter Vinberg kyrkby, men för två årsen flyttade vi till fajans för att förnya en bit av våra liv och gå vidare i den tråkiga situationen som hände. Hos min pappa bor självklart jag, min pappa som heter Peter, Marie som är min låtsasmamma, Eric som är min låtsasbror och även Julia som är min kusin. Så här har det inte alltid sett ut. Min bror bodde även hos pappa men lite innan han flyttade valde han att bara bo hos mamma. Dock så bor ju min kusin hos oss, detta beror på att för ungefär tre årsen miste hon sin mamma, detta är alltså min faster. Det hela är en lång historia.. men efter många om och men så beslutade sig hon för att bo hos oss. Jag och Julia går även i samma klass, mycket med varandra. Ibland blir det för mycket. Något som jag tycker är viktigt är att jag tar både Julia och Eric som mina riktiga syskon. De har funnits i mitt liv så länge. 


Detta är en förklaring på min familj/familjer. Jag älskar er alla ska ni veta ♥


Detta är en bild på mig, min mamma och min bror Robin.


Jag och min mamma!


Jag och min kusin Julia.

Jag har tyvärr inga bilder på resten utav min familj.

9 december.

Klockan börjar närma sig elva och det är dags för mig att krypa till sängs. Imorgon börjar jag klockan åtta vilket innebär att klockan ringer tidigt och min buss går halv åtta. Börjar dagen med nationella prov i Engelska A - muntiligt. Får se hur det går. Hoppas på det bästa, efter det blir det bild och form, svenska, treorna i bf ska ha luciatåg för oss, lunch, matte och estetiskaverksamhet - bild. Sen har jag klarat av denna skolvecka som för övrigt har sprungit förbi. 
Live, Love, Laugh

Dag 1 - Presentera mig själv.

Jag heter Anna Alexandra Nilsson och är sjutton år och min födelsedag är den nittonde Juli. Jag går andra året på Barn- och fritidsprogrammet på Falkenbergs gymnasieskola. En jättebra och lärorik linje, dock gör vi alla fel val någon gång och jag har kommit fram till att barn inte är min framtid. Dock är barn och fritid en linje jag kommer ha nytta av i framtiden. 

Min fritid spenderar jag med mina helt fantastiska vänner, ibland droppar även träning in och den sker på Friskis & Svettis. På helgerna gör jag allt från att ha myskvällar med vännerna, till att festa och bara ta det lugnt. Jag spenderar även min fritid till att umgås med min familj/familjer. 

Något jag älskar att göra är att shoppa, dock så har man inte så mycket pengar som en tonåring utan helgjobb så det blir inte så ofta, men de gångerna det blir av kan jag inget annat än att gilla läget. Om man tänker på min framtid så har jag inga direkt planer. Jag har kommit på vad jag vill bli efter gymnasiet och sen ska jag ta livet som det kommer, dag för dag.

Nu kommer jag inte på något mer jag ska skriva, så detta får räcka.

!

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - min familj
Dag 3 - Något jag är beroende utav
Dag 4 - Det här stör mig
Dag 5 - En nytagen bild och 10 fakta punkter om mig
Dag 6 - Detta saknar jag
Dag 7 - Det här får mig att gråta
Dag 8 - Mitt favorit minne
Dag 9 - Mina rädslor
Dag 10 - Den här veckan



jaja.

Jag har ju inte vaknat på rätt sida idag i alla fall. Om en halv timme kommer Julia och farfar och hämtar mig, vi ska hem till mimmi och farfar och äta . Sen till brandstationen för att ha lära där i 2 timmar. Nu är jag trött som ett as och borde fixa mig. Bye

Godmorgon.

Förlåt för förra inlägget, men hade panik och var tvungen att skriva av mig. Jag kände mig svag, men nu är allt på banor igen.
Igår så var skolan jobbig, men efter skolan så träffade jag Isabell, vi delade på en pizza och hade ett behövade snack, det var skönt. Vid sju blev det träning, otroligt skönt att börja igen. 

Nu har jag nyss ätit frukost och väntar på att farfar ska hämta mig och köra mig till skolan, första lektionen är gympa och jag har blivit jätteförkyld så funderar om jag ska vara i gymmet i stället. Vi får se, nu ska jag packa ner mina gympakläder. Ha en bra dag, så hörs vi förmodligen ikväll!

-

Jag räcker inte till . Jag orkar inte mer . Det ända jag vill är att få alla att må bra . Jag vill räcka till för alla . Men jag är inte stark nog. JAG KAN INTE!

Trött,

Är det bara jag som är så trött nu när det är vinter? Känns som jag skulle kunna sova dagarna om. Men ack va skönt de skulle varit, men det kan jag inte. Något som är positivt är att det snart är jul, även jag inte kommerkunna äta julmat så kan jag bara älska det. Underbara jul, ♥

Fast en sak, Julen är inte sig lik utan dig här på jorden.

Godmorgon!

Sitter och lyssnar på lite Håkan Hellström, har nyss ätit frukost och nu sitter jag och äter en lussebulle, GULD! Idag börjar jag klockan halv ett, fast ska ta bussen halv elva och sätta mig i skolan och plugga på hemprovet som vi har i förskola, skola och fritidshem. Så nu ska jag gå och fixa det sista. Sedan ska jag lunka mot bussen. 


Every day is a new life,
Seize it,
Live it.

Julkänsla.

Lyssnar på Julmusik och längtar till julafton. Jag och mamma pratade lite om det innan, och pappa med familj plus farmor och farfar ska nog komma hit på morgonen. Mysigt!! 


Kom nyss hem från bästavän, där jag spenderat min eftermiddag. Kom dit vid två, vi var och åt sen gick vi på julskyltningen och sen hem till henne. Till ica och köpte lite gott. Åt det och kolla på filmen Penelope som gick på tv. 

Igår var det först skola sen åt jag med Emma, Sara, Julia och Malin. Sedan vidare till emma där vi hade det mysigt, kollade film, spelade bondespelet. Det var mysigt. Nu ska jag äta lite mat, sen skriva klart det sista på min rapport.

:D

Innan förfesten.. äger lite smått!

4 december.

Sitter och diggar Sean banans jullåt, då kan man inget annat än att skratta. 

Igår var okej, innan var roligt, men i halmstad var det inte så kul. Ganska lame, men det gick. När vi kom till Falkenberg igen delade jag och becca en kebabrulle, underbart! Sen hem och sova, lagom trött. Idag ska jag till skolan, sedan ska jag hem till emma för att spendera min kväll där!

Sjutton år, sjutton år av bråk, tjafs, glädje, tårar, sorg, lycka, besvikelse, ilska, förlåtelse. Sjutton år av så många ord. Vi har skrikit på varandra, vi har slått varandra, vi har lyckats att bo i samma hus utan att knappt prata på två månader. Jag kan inte förstå, trots all den illska, allt hat och all sorg står vi kvar vid varandras sida. Men vi har så mycket mer av det goda, lycka, skratt, galenskaper och allt konstigt vi gör. Du ska veta att du är en stor del av mitt liv.

:*

Lägger ner plugget nu, jag orkar inte mer. Och tacka gud för att det är fredag och jag ser fram emot en bra helg. Jag skulle kunna somna nu, men icke. Jag ska fixa lite med naglarna och faktiskt sätta på lösnaglar. Tjing !

<3

Genom allt har det alltid varit du som stöttat mig, du som gett mig råd. Du som fått mig stå upp, du som är där och torkat mina tårar när det behövs och så hoppas jag att det förblir. Jag är inte den bästavännen man önskar i alla lägen, jag har brister som jag önska jag inte hade. Men Isabell, kom ihåg en viktig sak. Jag älskar dig bästavän.

Hemma.

Jag har världens träningsvärk från gympan igår.

Dagen började med först familjelek och efter det knattegympa, ja vi alla 88 elever blev som 4 år men jag måste erkänna att jag hade skoj. Vi avslutade det hela med kom alla mina små kycklingar. Efter det var det lång rast och sedan Arbetsmiljö och säkerhet. Nu sitter jag hemma och skriver på min APU rapport. Nu ska jag ta en paus och äta och sedan ska jag fortsätta.

Made by : Alexandra och Nattan och jag säger bara, en sommarkväll med denna tårta hade inte suttit fel just nu!

älskade Alle

Ojdå ville bara tala om för er alla hur mycket jag tycker om det här tjejen.
Det är galet. 17 år. 17 r det är en väldigt lång tid. Men det bästa är att det
kommer bli längre. Nu måste jag gå ner till henne. Innan hon kommer.
Hihi.


Väldigt fin bil må jag säga.
Älskar dig Alexandra Nilsson <3


RSS 2.0