Jag älskar dig.

Nu ska jag snart ge mig iväg för att träffa världens bästa isabell, vi ska gå en mysig promenad.

Sara, ring mig så fort du ser detta, det är ganska smart att du har på mobilen när vi bestämde att vi skulle höras under dagen.

Tråkigt väder..

jag tror jag dör, hösten kan vara mysig? men kolla vädret. Nejtack..

Kanske skulle man gå i ide?

Nyduschad..

Har nyss duschat, så ska nu smörja in mig i lotion.. sen torka mitt hår!

Ikväll blir det fira födelsebarnet Johanna, det blir säkert toppen! Man ska ju vara utklädd och ja, det var svårt men hoppas det blir toppen. Ciao <3

GRATTIS JOHANNNIIIII <3


Hoppas du får en toppendag, så ses vi ikväll!

Godmorgon ..

Äter nu frukost för att sedan cykla till Fajans och byta kläder, sen till skolan. Idag är det sista skoldagen på en månad. Eftersom först är det lov.. sen Apu i tre veckor. Men jag ska göra min apu på höstlovet och två veckor framåt. Vecka 47 blir det operation.. 

Känns konstigt att inte gå till skolan på fyra veckor, men det blir nog bra!

Bill Withers.

Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on
Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on.

nollniobf.

Lång dag i skolan.. även med en lunch rast där jag hann med en hel del. Började med att vi hade fsf. Där vi redovisade våran praktiska del med ämnet "leken". Gick hyfsat bra och det var roligt. Efter den lektionen ringde jag Isabell. Stack till hennes skola där jag störde nattan och isabell under deras svenska lektion. Jag, Isabell och Albin beslutade oss till att gå till statsterassen och äta. God mat och efterrätt. Jag stack sedan till min Apu-plats och hämtade pärmen. Sedan tillbaka till stan i ösregnet. Köpte läsk och sedan till skolan då jag satt mig vid johanna. 


Sen hade vi en oseriös lektion.. och sedan var det dags för en eftermiddag med klassen. Jag hade grymt mysigt och kul. Det blev sång, lekar, dans och bara en massa skratt. Vissa drog, vissa stannade. Vi städade och dansade till musik på högsta volym. ♥

Min klippa, vart tog du vägen?

Anna, jag saknar dig.

Hemmaplan.

Nu befinner jag mig på hemmaplan igen.. Tänkte berätta lite om dagen eftersom jag sällan gör det. 

Mötte som sagt upp Emilia, vi gick till drottning blanka och Isabell och Nattan startade med en gång. Först håret som nu förövrigt ser förjävligt ut med massa produkter i. Sedan sminkningen, jag tycker det blev häftigt. Vid halv tre var vi klara och jag, Isabell och Emilia gick runt i stan, men beslutade oss för att åka med Anette till fynda. Emilia köpte lite grejer till lördag.. sedan raka vägen mot ica och köpte chips och cola. Sedan till Isabell där vi bäddade ner oss i sängen och kollade på sex and the city 2. Såg inte riktigt klart hela men sen körde Bellsan hem mig. 

Nu blir det duschen!

klar.

Nu är jag klar, om en halvtimme cyklar jag. Ska möta upp Emilia innan vi drar till Drottning Blanka!

Godmorgon.

Var längesen jag bloggade på morgonen. Men nu har jag tid till det, eller egentligen inte. Men det får gå. Jag ska snart gå och ta på mig kläder sen äta frukost. Sen cyklar jag ner till Drottning Blanka, där nattan ska sminka mig för hon ska öva inför deras höstshow. Blir antagligen ingen skola idag, har sagt till nattan att hon får ta den tid det behöver. Så vi får helt enkelt se, vi skulle bowlat med klassen. Men det kommer säkert mer tillfällen.

xoxo

!

Tumblr_lav5w6lk2l1qzi07yo1_400_large

Godnatt..

Nu sätter jag på ett avsnitt av Gossip Girl.


Trött som ett as.

8.00-16.00 i skolan tar på krafterna. Dagen har även bestått av Samhällskunskaps redovisning om Socialdemokraterna samt ett prov i hälsopedagogik som jag satt i en timme och skrev. Efter skolan fixade jag min APU-pärm. Sanna satt med mig, snäll som hon var cyklade hon en liten omväg och följde mig till Hjortsberg. Lämnade min pärm som jag ska hämta på torsdag, det kan nog bli finemang!

Efter jag varit där, mötte jag upp Emilia och sedan Isabell. Vi har chillat och kollat ph. Nu är jag så trött att jag snart somnar med datorn i knäet. Tror jag stänger av datorn, tvättar bort sminket och lägger mig och kollar på gossipgirl. Jag är för tillföllet pluggfri vilket känns helt underbart!


Även jag har varit liten..

:)

Sitter och pluggar och bredvid mig har jag Nattan och en bit bort ligger Julia. Sen kommer Isabell hit och då ska vi äntligen äta bullar. Jag tjatar om bullar, men finns det något bättre än nybakta bullar. Jaja nu ska jag plugga det sista på Hälsopedagogiken.

Tänkte ladda upp lite bilder sen sommaren. Dock har jag inte tagit mycket själv så tar de av Nattan.
Artonde/Nittonde- dagen.
Artonde/Nittonde - dagen.
Artonde/Nittonde - dagen.
Artonde/Nittonde - dagen.
Artonde/Nittonde - dagen.
Vinbergsfestivalen.
Påväg till vinbergsfestivalen.
Grillkväll vid ljungsjön.
Sötisarna när de badar.
Tuffingarna vid sjön.
Studenten.
Studenten.
Studenten.
Studenten.
Studenten.
ÄLSKAR MINA BRUNA BEN <3<3<3
Studenten.
Studenten.
STudenten.
Studenten.
Grillkväll hos millan.
Coolingar.
Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder. Ciao ♥

Segt..

Har suttit i skolan och skrivit klart samhällskunskaps arbetet i två timmar. Eftersom det bara är jag som jobbar i min grupp har jag gjort hela arbetet. Kul..

Nu ska jag i alla fall cykla hem och plugga Hälsopedagogik, vilket jag inte alls är sugen på. På vägen dit möter jag nog upp Julia som cyklar med hem till mig. Sen kommer även Bellsan och Nattan. Blir bra som tusan. Vi ska äta bullar vilket är supergott.

JAG VET INTE VAD JAG SKA VARA UTKLÄDD TILL PÅ LÖRDAG ??


Bulldeg.

Snacka om att ha ätit för mycket bulldeg, har ont i hela magen nu. Inte okej.. jaja skyll dig själv Alexandra!

Några bullar börjar bli klara. Sedan ska jag tjocka mig med bullar, mjölk och gossip!

Mätt.

Nu är jag mätt efter ha ätit mammas supergoda köttfärssås. Nu ska jag lägga tid på plugget igen, medans mamma kanske ska baka bullar. Vilket är supergott, inget slår nybakade bullar!


I will walk with you by my side, forever!

Söndag.

Söndagar är slappa, det är skönt! Sitter nu i en stor tröja, tights och gosiga sockar. Har precis duschat och ska nu sätta mig in i pluggens värld. Får se hur långt jag kommer, men desto mer jag gör. Ju mindre måste jag göra imorgon. 

Min morgon har ja tillbringat med att lyssna på en dokumentär om Mordet på Therese Johansson Rojo. Det är så hemskt så jag vet inte vad. Länken till dokumentären hittar ni HÄR!

Fredag.. älskade fredag!

Äntligen är fredagen här. Helg underbara helg.
Snart blir det idol för hela slanten!

Vet ni ?

Idag är det Sveriges bästa artists födelsedag - Grattis Lars Winnerbäck 

ringer runt..

vill ju som sagt ha i närheten av mitt hem. Dock verkar det gå mindre bra, har ringt till vissa förskolor men dem har en elev nu och eftersom jag ska göra på höstlovet också tycker dem det blir för tätt inpå. Får se vart det blir. RIngde nu till vindpusten och dem skulle ringa tillbaka när dem hade pratat lite. Så håller tummarna nu!

hemma..

har varit hemma en stund, ska nu ta tag i mig själv och leta apu och sedan ska jag även plugga kommunikation. Till detta ska jag dricka te, för brr vad kallt det är. Riktigt tråkigt väder utomhus också.. Jaja, dags för att rínga. Ska börja med att ringa tröingebergs förskola.. avdelning laxen. Alltid skönt och vara nära hemma!

Godmorgon

är helt klar och ska snart bege mig till skolan.. Idag är det en kort dag vilket är skönt.. två lektioner. Dock två tråkiga men det går bra. Jag måste plugga kommunikation eftersom vi har läxförhör i det imon. Jaja, nu ska jag se till att Julia ökar takten!

17 oktober.

Befinner mig just nu hos min bror. Efter har varit duktig på gymmet idag.. Nu är jag hungrig som bara den, så får nog se om jag kan hitta något i min kära brors kylskåp. Dock tror jag det är ganska tomt där eftersom han är en latis och har inte handlat. Jaja, en macka finns nog iaf. Filmerna vi såg igår var bra tycker jag.. The grudge var ganska läskig men ändå inte.. sen dear john var en riktigt fin film!

Lördag

Jag är dålig på att uppdatera. Men just nu befinner jag mig hos Isabell. Hon fixar sig lite. Ikväll blir det film med Julia och Isabell . The grudge 3 och dear John. Blir toppen. Ciao <3

Godmorgon.

Idag är jag pigg och glad.. alltid härligt och vara det på morgonen. Mitt morgonhumör är inte alltid det bästa, men ibland så. Jag är i stort sätt klar, ska bara blåsa mitt blöta hår och sätta upp det i en toffs hade jag tänkt. 

Nu ska jag slita mig från datorn, börjar tio över nio. Great!

<3

Efter jag och mamma handlat bestämde vi oss för att åka ner till graven. Jag tände ett ljus och la en sten. Ibland känns det bara så underbart skönt att gå dit. Det är liksom den plats vi har med dig nu. En plats som är bara din. 

Anna.
Jag saknar dig, ibland saknar jag dig så mycket att det gör ont. För den platsen och den person du var till mig, den togs ifrån mig.. bort med vinden försvann du. Du var min klippa, var det än var så kunde jag komma till dig och luta mig mot din axel.. under tiden blev klippan allt svagare och nu finns den längre inte kvar. Jag undrar om du har det bra, jag har så många frågor som inte finns något svar på. Du min klippa, har du det bra? Jag tror på att en dag, en dag här i livet, den dagen då jag tar mitt sista andetag. Då kommer jag träffa dig, så lova mig anna.. vänta på mig. Det är snart tre år sedan du försvann, jag kan inte förstå. Dagen då du försvann, jag minns så väl allt i detalj. Men älskade faster, det är dags nu.. det är dags för dig att komma hem ♥

<3

Efter jag och mamma handlat bestämde vi oss för att åka ner till graven. Jag tände ett ljus och la en sten. Ibland känns det bara så underbart skönt att gå dit. Det är liksom den plats vi har med dig nu. En plats som är bara din. 

Anna.
Jag saknar dig, ibland saknar jag dig så mycket att det gör ont. För den platsen och den person du var till mig, den togs ifrån mig.. bort med vinden försvann du. Du var min klippa, var det än var så kunde jag komma till dig och luta mig mot din axel.. under tiden blev klippan allt svagare och nu finns den längre inte kvar. Jag undrar om du har det bra, jag har så många frågor som inte finns något svar på. Du min klippa, har du det bra? Jag tror på att en dag, en dag här i livet, den dagen då jag tar mitt sista andetag. Då kommer jag träffa dig, så lova mig anna.. vänta på mig. Det är snart tre år sedan du försvann, jag kan inte förstå. Dagen då du försvann, jag minns så väl allt i detalj. Men älskade faster, det är dags nu.. det är dags för dig att komma hem ♥

Hemma.

Jag och mamma var och handlade. Köpte som sagt clementin och plommon. Köpte även det nya sunsilk schampoo och balsam. Jaja, jag åt även mc donalds eftersom mamma inte orkade laga mat. Gottigott!

Musikens kärlek är du.

Lars Winnerbäck – Söndermarken - Live Sentrum Scene Oslo 5 september 08
Jag älskar dig, din musik. Det har jag nämnt sisådär 100 gånger här i bloggen, men jag får inte nog. Ända sedan pappa visade mig din musik har jag älskat den. Jag älskar att du vågar vara den du är. Du är vacker på ditt sett. Att stå och se dig live är något av det bästa jag gjort. Andra tycker det är ingenting eftersom det finns sådana mer kända artister man kan se. Men inte för mig, för mig är allt underbart med dig. Dig kan man lyssna på när man är glad, när man är ledsen eller helt enkelt i alla lägen. Du är underbar. Din musik i underbar. Kom igen Lasse, du är grym!

Melissa Horn..

spelas för tillfället och jag kan inte mer än att älska det.

Sitter nu i soffan som jag gjort den senaste timman. Inte gjort något nödvändigt alls, plugget har jag inte ens tagit tag i, även om jag borde. Skärpning Alexandra.
Mamma kommer snart hem, då ska vi handla och jag ska köpa clementiner och föräta mig på det, för ack så goda dem är nu. Är också sugen på cola.. Men har ju faktiskt min Vitamin Well - grönt äpple, så den får duga. Den är faktiskt riktigt god och nyttigare än cola. För övrigt skulle jag ha ringt och letat apu idag, har jag gjort det? Svar: nej. så får ringa innan skolan imorgon. Det blir nog bra. Hoppas på att få här i tröingeberg, blir lättast så!



Låt hösten, vintern och våren få fort, för jag vill ha tillbaka sommaren nu!

13 oktober.

Hejsan hoppsan. 

Har tagit det väldigt lugnt imorse. Vaknade av mig själv klockan åtta, gick upp och satt mig och kolla gossipgirl. Sedan gick jag och fixade iordning mig och bakade scoones. Underbart gott var det verkligen! Kollade två avsnitt till och nu sitter jag i tv-rummet helt klar. Funderar på att cykla och köpa clementin och sedan bege mig till skolan. Får se om jag orkar det. Idag är det plugg som står på schemat, tråkigt men sådant som måste göras. Ska som jag nämde igår skriva om Karls liv och kommunikations berättelse. Börjar kvart i tolv.



12 oktober.

Sitter nu vid datorn och bredvid mig har jag min favorit. Jag har nyss skrivit klart en försenad uppgift i svenskan. Jaja, nu är den i alla fall gjord och det är great. Nu ska jag nog skriva lite på min kommunikations berättelse eller jobba om Karls liv eller strunta i båda. Om en kvart blir det Paradise hotel.



Förändring -

Ja det kan man verkligen kalla det. Var som sagt hos frisören idag och klippte det slitna och slingade håret. Nu är det ljusare än jag någonsin haft det. Det syns i alla fall en stor skillnad. På vägen hem köpte jag en ring som jag i stort sätt redan älskar! Köpte även chips och smör till bakningen som ska ske ikväll med Julia och Bellsan.
I love you guys!

..

Du min vän i livet..

11-10-10

Godmorgon världen!

Nu är jag klar och ska snart gå enr och fixa det sista för att sedan cykla till skolan. Idag är det en kort dag vilket är hur skönt som helst, slutar elva som alla andra måndagar. En bra start på veckan. Idag ska jag ju också klippa mig som jag nämde i förra inlägget. Efter det ska jag vara med Isabell och Julia tror jag. Sen sover Isabell hos mig. Kom nyss på att Paradise Hotel börjar idag med. Grymt!

Hoppas alla får en fin dag, för det ska jag ha!

10-10-10

Grymt?!

Godmorgon!

Sitter i soffan och äter frukost. Är ensam hemma eftersom mamma åkte till Finland med några kompisar klockan sex i morse. Inväntar nu såhär på morgonkvisten två fina vänner som ska komma hit. Får se vad vi hittar på. En mysig promenad kanske det blir. Jag har ont i huvudet idag, och känner mig helt tung. Men men.. Imorgon är det skola till elva. Efter det ska jag hem och sedan in till stan för att klippa och slinga håret. Ska bli super att få bort den fula utväxten. Nu ska jag plocka undan min frukost.
Later


Gammal bild som bara den. Iaf en bild på mig och de två godbitar som kommer hit snart!

Dålig uppdatering.

Men igår hade jag fullt upp. Först skolan från 8.00-15.40 sen till willys och möta upp bellis för att handla. Sen vidare hem och fixa iordning lite inför kvällen. Fixade iordning oss. Hade en toppenkväll. Först var vi här sedan drog vi in till grand. Robin var snäll och skjutsade mig och Bellsan. På grand var det äckligt mycket folk men ändå kul. Var hemma vid kvart över två. Slocknade nästan direkt.

Idag har jag och Isabell varit i stan, vi lunchade ihop och jag fick med mig ett skärp hem. Köpte godis, hyrde en film och tog oss hem till mig och myste med film och godiset vi köpte. Nu har hon nyss åkt hem och jag och mamma ska snart åka och handla. Nu sitter min bror jämte mig och spelar piano på datorn. Han är inte som alla andra kan man säg!
weheartit

Hej bloggen!

Har varit hemma en stund och städat. Så nu är det rent och fint. Ska sen cykla in till stan och träffa bellsan. Sedan ska jag, Julia, Isabell och hennes mamma åka och kolla hockey. Nice.

Idag är det ju torsdag och det innebär att det är fredag imorgon och att imorgon är det grand. Jag säger bara en sak: AWESOME!! Blir förfest med goa tjejer innan grand. Denna kvällen ska bli en grym kväll!

Godmorgon

Ska snart cykla till skolan för att ha gympa och visa mina talanger i fotboll ,hell yeah !!

4 oktober.

Har nu bäddat ner mig i sängen, efter att ha druckit te med familjen. Det älskar jag med hösten.. att dricka te och värma sig med en gosig filt. Nu ska jag iaf kolla gossip girl. Var på gekås och bytade min första säsong jag köpte förra veckan pga att den hackade.. De var snälla och gav mig en ny. Vilket är awesome.

Träningen gick okej idag.. det kändes att man inte hade tränat på en vecka. jaja, nya tag. Efter träningen cyklade jag hem till farmor och farfar och fikade kanelbullar eftersom de är kanelbullensdag. Haha, det är ganska sjukt att det finns en sån dag? eller hur..?

Kisses ♥


nu;

Träning, ska bli skönt som tusan! Tränade inget förra vecka, så det blir att ta igen!



GRAND PÅ FREDAG!


3 oktober.

Grattis till min underbara kusin. Som idag fyller 9.
grattis Alma♥


En bild på Alma och Julia.


Har haft en super söndag..
Började med att jag gick upp klockan halv tio. Duschade och fixade iordning mig och sedan cyklade jag iväg till Bellsan. Jag, hon och Anette åkte till Varberg och kollade när Albin och hans lag spelade Dm. De vann allting. Grattis! Sedan hem och övningskörde och Sen tillbaka till Bellsan där jag spenderat min kväll. Med hon, albin och Bellis släkt. Vi åt och åt efterrät, great! Cyklade hem vid halv nio ungefär och nu kom Julia och Becca hit så jag ska sätta mig och snacka lite med dem!



I Halmstad

Sitter nu på Halmstad tågStation och väntar på tåget. Jag, Isabell, sara och Emilia har varit på bio. Käkat donken, popcorn och godis. Tåget kommer om en halvtimme. Då cyklar vi till fajans, sen kommer julle hem! Haft en bra kväll. Imorgon blir det Varberg med Isabell och kolla innebandy. Sounds great! Later..

Lördag.

och ikväll blir det bio, grymt!

Är på gekås -

För 3 gången i veckan .. Det värsta är att jag står i kö för att komma in!

trött som bara den.

Efter en lång skolvecka. godnatt!


Förälskad

Jag är seriöst förälskad i Lars Winnerbäck!

RSS 2.0