Godmorgon!

Näst sista dagen i mars, tiden går så fort. Men jag lever mitt liv, tar varje dag som den kommer. Nu ska jag dra plattången genom håret några gånger, samt lägga på lite smink och välja kläder. Sen är jag klar för att cykla till skolan. Idag har vi teori på gympan, tråkigt. Eftersom gympan är en av de roligaste lektionerna.

Efter skolan blir det Varberg med Isabell och Albin, det blir en go eftermiddag!! ♥



28 mars.

Godmorgon, klockan är nu halv nio och jag ska ta min cykel till skolan om tio minuter. Idag står samhällskunskap och skapande på schemat. Helt okej dag, om jag ska vara ärlig! Efter skolan jag plugga så det rycker, helt klart. Ska skriva klart lite småuppgifter och sådant som ska in. Så får jag se hur länge jag  pluggar, men ett bra tag i alla fall.
Nu ska jag borsta tänderna och sätta in frukosten. Vi hörs!
Bild från sexan, HAHAHAHA!

27 mars.


En väldig gosig gustav. ( saras otroligt söta lillebror )!

Godmorgon,
Jag är nu helt klar och är färdig för att åka. Idag ska jag, mamma och Terje till kungsbacka. Det blir kungsmässan, kanske freeport och äta på någon restaurang. Behöver lite vårnytt så ska se om jag hittar något och fylla min tråkiga gaderob med. När jag kommer hem ska jag träffa världens bästa Isabell. Vi funderar på att dra till Donken och även tvinga Emilia dit. Vi får helt enkelt se.
Vi hörs senare!




26 mars.

Hej fina läsare!

Idag skiner solen som bara den och jag är även idag på bra humör. Finns endast ett ord för detta, UNDERBART! Denna morgon har jag hjälpt mamma att städa i stort sett hela huset. Snart ska vi åka ner till stan för att kolla lite och så ska vi nog fika, mums. Därefter åker vi till världens bästa farmor och farfar och hälsar på och lämnar en blomma som tack för att farfar ställt upp så mycket med skjuts och sådant till tandläkaren i Halmstad. Innan idag rotade jag igenom gaderoben för att få fram en ljus topp, för att välkomna våren. Min gaderob är grymt höstig och jag skulle gärna byta ut den.

Nu ska jag slänga på mig skinnjackan och mina converse, lycka!



Det är väl tanken som räknas ändå?

Godmorgon.

Har varit uppe tidigt idag och städat och fixat mig, så nu är jag klar och ska inte cykla förens klockan 9. Så ska sitta vid datorn och underhålla mig med bloggläsning och winnerbäck i bakgrunden. Idag är det bara två lektioner, eftersom bilden är inställds om jag minns rätt?. På svenskan kollar vi på " tusen gånger starkare.." Så den ska vi se klart och sen på matten är det prov som gäller, så dagen lär gå hyfsat fort.

Ikväll blir det bio med ett gott gäng, lite våfflor och lite pizza. Fredagen ser ut att bli bra, ♥


SNYGGA?!


23 mars.

Godmorgon. Idag är jag glad, solen skiner in genom fönstret och jag vaknade på rätt sida, lars winnerbäck spelas, såklart! Jag gick upp vid strax innan åtta och duschade, nu är jag klar. Eller har varit ett tag, därför sitter jag här. Ska cykla till skolan, ha gympa och sedan ska jag träffa Isabell en stund, på matrasten, wonderful! Därefter är det hälsopedagogik, då nästa hela klassen har redovisning.. utan några som redan haft och jag är en av dem. Känns skönt att ha det gjort, så slipper man tänka på det. Därefter människor i behov i stöd, sen slutar vi. Då ska jag cykla hem och sjunka in i matematikens världen, hey girl!

Underbara sommar, underbara helg. Underbara winenrbäck!

21 mars.

Har inte skrivit på hela helgen, har inte haft något och skriva. Har i stort sätt spenderat min helg hemma och har övningskört lite, varit på ge-kås och pluggat. Var ju även hos tandläkaren, och fått alla mina tider. Så nu är allt planerat och det känns mer än bra vill jag lova.

Idag har jag varit i skolan, kul och träffa klassen igen. Det är det alltid efter en Apu tid. Men dock ska jag dränka mig själv i matteboken nu, och skriva till en sak på min apu-rapport. Sedan är allt klart och det känns helt O-K! Efter skolan träffade jag bästavän en stund, great!


Last day.

Nu ska jag snart lägga mig och sova, det är dags eftersom pappa kommer och hämtar mig kvart över sju. Så åker vi till tandläkaren i halmstad. Ska pricka in alla tider för allt "finslip" som är kvar. Ska ju få implantaten, (själva tänderna) snart också. Om allt gott som de skulle vill säga. När jag är klar där åker jag till förskolan för att göra min sista dag där. De har även planerat in pyjamasparty, mysigt! Haha. Ska bjuda på lite glass tänkte jag, som tack för att jag fått vara där. Har haft de grymt bra och skulle gärna stanna några veckor till. Nu kallar sängen, så vi hörs när vi hörs.!

16 mars.

Nu har jag nyss kommit innanför dörren, har varit på ett lite möte angående skyddsombudet som vi ska ha med i våran rapport. Träffade Linn och Frida där nere, kul!

Nu ska jag ska kila vidare mot pappa för att hämta kameran och byta mina skor, sedan vidare till swtan för att träffa Isabell. Så ska ge mig iväg med en gång faktiskt, skulle bara hem och hämta cyklen och lämna pärmen jag hade med mig! Ni får ha en bra dag i det underbara vädret, för det ska jag!!

Vår, underbara vår.

Idag lyser solen som aldrig förr, ja iaf på detta året. Vilken underbar känsla att vara ute i detta vädret. Att känna att solen värmer så gott. 


Efter jag kommit hem från pratiken slängde jag på mig skinnjackan, mina blommiga boots och gav mig ut på en promenad i det underbara vädret, i mina öron fick även Winnerbäck hänga på. Nu ska jag slå på en film och bara njuta av att solen skiner in genom fönstret.

Filmer!

Letters to Juliet såg jag igår och den tyckte jag var riktigt bra, riktigt fin var den i alla fall.
och mean girls 2 såg jag idag, haha lite roligt att de gör en tvåa på en sådan film. Den var inte så himla lik men ganska rolig ändå.

Elegi.

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn.
Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen.
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

9 mars.

Snö igen, vad är det jag ser? vill ha bort denna skit just nu och bara ha sommar. Springa runt i shorts, klänningar, gå barfota. Och framför allt.. åka till Rhodos med världens bästa tjejer.

Slutade vid fyra idag, men det var bara tre barn kvar så jag fick gå hem tjugo minuter tidigare. Cyklade hem i snöblandat regn och kom hem blöt. Har nu bäddat ner mig i sängen, ska skriva lite på min rapport sedan kolla andra avenyn. Imorgon börjar jag inte förens klockan halv elva. Då ska jag till en annan förskola och prata sedan är jag tillbaka lagom till lunch. Sen blir det en långdag. Till halv sex, sedan på  fredag börjar jag halv sju. Tjingeling!

Back on track.

Humöret är bättre och jag andas ut. Denna dag gjorde mitt humör på bättringsvägar, dessa goa ungar som bara skrattar åt allting. Då kan man ju endast le tillbaka.

Jag är helt slut, var ute och sprang en runda idag med i lite högre tempo. Underbar känsla när man kommer hem och känner att man varit duktigt. De nya skorna är skitsköna, så ett bra köp tycker jag allt. Ikväll blir det mys med familjen. Det blir att äta semlor och koll TV. Låter bra från mitt håll.




Just stop it!

Godmorgon, nu ska jag om ungefär en halv timme cykla till förskolan och idag slutar jag vid tre tror jag. Ska bli skönt att vara där, för om det är något som rensar tankarna så är det barn. Ska ner och äta frukost, sen borsta tänderna och så drar jag. Vi kanske hörs ikväll, vi får helt enkelt se.

Köpte nya löparskor igår, så igår var jag och eric ute och sprang en runda. Funderar på att ta en idag igen. Vi får se!

inget och skriva.

har inte mycket och säga denna dag, hejdå!

5 mars



Ligger och kollar på andra avenyn och ska nu gå ner och hämta lite Godis och ett stort glas vatten.

Födelsedagsbarnet!



Lägger upp en bild på mig och födelsebarnet. GRATTIS BULLE <3

3 mars.

Sitter vid den gamla datorn, alltså den stationära. Har kollat igenom lite gamla bilder, eller rättare sagt egobilder. Gud vilka poser man körde, eller vilka bilder i huvudtaget. 

idag var det upp tidigt för att börja klockan halv sju, jag är inte direkt den morgonpiggaste människan och kände helt för att somna om, men fick sluta klockan ett vilket var skönt. Jag trivs hur bra som helst på min apu-plats. Efter det tog jag bussen in till stan. Mötte upp Emilia, traskade runt på stan och sedan till drottning blanka. Satt där en stund till Isabell sluta, hon drog till körskolan och vi gick runt i stan igen. Mötte upp henne efter en timme och Emilia gick också till körskolan. Känner mig lite efter, men fyller man år i Juli så gör man. Men ska nog snart skriva in mig så att jag kan börja med teorin, känner att för mig är det lite tidigt och börja köra och vill vänta med det. Jaja, sedan drog jag och isabell till ica. Köpte cola och godis och tog bussen hem till mig. Här har vi ätit mat, godis , druckit cola och spelat musiken på högsta volym. En super torsdag med lite tagg inför fredagen.

Imorgon  blir det först APU, därefter hem till och packa mina grejer och sen till den lilla lokalen vi ska vara i imon för att  fira Julia med släkten, lilla Julia fyller hela 18 år. Ojoj, tiden springer iväg. Jaja, firar henne och sedan drar in till grand för gymnasiefest. Låter som en superfredag och nästa helg blir det fest i Ullared, sounds great!

2 mars.

Vi har kommit in i mars månad och dagarna går förbi, en efter en. Jag har inte bloggat på några dagar, har inte känt för de, inte orkat och inte kommit på vad jag har och säga här. Det blir bara en massa ondöigt babbel. Jag är i alla fall nu ute på APU och det går bra och jag trivs. Jag är på en förskola som jag gick på när jag var liten. 3 av 4 förskolelärare som jobbar där har jag haft när jag var liten och en har jag bott nära så jag vet vilka alla är, vilket underlättade mer än vad jag trodde! 

Idag börjar jag inte förens klockan tio, då ska jag vara ombytt och klar för en förmiddag i skogen likaså igår. Att vara ute är kallt och sådant men det går bra ändå tycket jag allt. Slutar klockan halv sex idag, lång dag men det går bra.

Vi hörs!

RSS 2.0