spruta

klockan åtta ska jag vaccineras mot svininfluensan..
Det kommer göra SVINont. HEHEH! <3

Godmorgon..

Nu har jag inte bloggat på ett tag, har inte haft någon lust alls till det.
Igår hade jag en bra dag med mina flickor. Isabell, Nathalie och Julia. Jag ÄLSKAR er<3
idag börjar jag 20 i elva. Vilket jag inte brukar, för vi brukar börja kvart över ett på torsdagar.
Men nu och tre veckor framåt ska vi ha lektioner som man har var sjätte vecka. Det är trots allt lite roligt och
gå på de lektionerna.. BKF! Vi leker och sjunger och beter oss som små barn i stort sätt. Vi alla är rätt söta när vi leker. HEHEH! Vid kvart över 10 cyklar jag till skolan. Jennifer möter  jag upp där kan jag tänka mig. Sen efter det har vi arbetssätt och lärande och datorkunskap. Vi ska slå ihop de lektionerna så det blir en jätte lång lektion.. SEGT! Vi ska ha redovisning om vårt yrke. Redovisa de i powerpoint. Så det blev jag precis klar med. Nu ska jag sminka mig och platta håret. Efter det drar jag till skolan. HEJSVEJS!!
Hittade en söt bild på nattan och julia från när vi skulle åka till kalmar. HAHA!
Vissa hade ju lite smått panik medans andra målade och åt chips.

Godmorgon..

Hoppas alla har sovit gott.

Nu är jag klar. Har fixat mig och ätit frukost och allt sånt. Nu ska jag sitta vid datorn till klockan elva. Då ska jag cykla till drottning blanka och hälsa på Bellis och Nattan där trevligt!:) Sen drar jag och Julia till skolan och efter skolan blir det gekås med Isabell och Julia. Det ska köpas julklappar minsann! Får se vad man hittar.
Ha det bra.
xoxo



Jag älskar er tjejer. Tack för allt jag fått dela med er.
Alla stunder med er är bäst! 
Sommaren 09 kommer aldrig att glömmas.
Jag är lycklig med er!

22.54

Nu är äntligen min bloggdesign klar. :)
den får duga. :D
har även fixat Bellis blogg. <3

22 november

Hejhej.
Jag har inte bloggat på hela helgen och inte alls mycket i veckan. Har inte haft min dator hos pappa och Julia har den andra där hela tiden typ så jag har knappt suttit vid datorn något alls. I helgen har jag inte heller suttit vid datorn. Jag tänkte berätta lite om helgen, eftersom jag inte skrivit någonting alls.
Fredag:
Började skolan klockan åtta, hade lektion med Siwan. Skriver om min egna ryggsäck och det är ganska lätt eftersom det är allt du själv vart med om. Sen hade vi inget teckenspråk, så det blev håltimme i typ 2.5 timmar. Skönt, eftersom teckenspråk är så jävla segt. Sen hade vi matte, gick väl okej. Sen var det Svenska, där vi kollade på "stekta gröna tomater". En helt okej film ändå, men hade mer uppskattat att se på i taket lysser stjärnorna men det går inte i vår klass, utav olika anledningar. Sen efter skolan cyklade jag och Julle till Fajans och sen vidare till Tröingeberg där Bellis satt utanför och vänta. Vi gick in, Julia åt lite och sen sjöng vi karaoke. Vi fixade oss, Emilia kom och sen drog vi alla ner till stan och käka pizza. Efter det till ica och köpa lite smaskens. Vi drog hem till Fajans.. Maggie kom och sen kom nattan och lite senare kom Jennifer. Vi var i fajans ett tag och gjorde allt möjligt. Sen stack vi till stan för att göra utmaningarna. Gick inte så bra. Maggie stack och senare drog även Jennifer. VI träffade Hoffe och Oscar en snabbis och sen stack vi hem. Emilia och Bellsan sov här. Mysig och en rolig kväll!
Lördag:
Vaknade upp med mina fina flickor. Vi låg kvar i sängen ett tag, efter ett tag orkade vi ta oss upp och gick ner och åt frukost. Sen gick vi upp la oss i sängen och kolla på¨"lilla jönssonligan på kollo. Vi stängde av för att ta tag i vårat liv. Efter ett tag kom Julia , vi alla cyklade ner till stranden och sen vidare till ica och hemmakväll där vi hyrde två filmer och köpte en massa gottigott. VI cyklade hem , fixade lite mat och sen kom mamma hem och körde oss till Emilia där kvällen spenderades. Vi började först med att bada, hihi. Sen fixade vi iordning allt de goda. MUMS! Sen skulle vi se på filmen , men eftersom vi inte fann kontrollen fick det bli att vi spela spel ist och att vi snackade och sminka och framförallt skrattade , har itne skrattat så mycket på länge. Men med mina favoriter går det inte annat en att skratta. Känns som man fick tillbaka den känslan vi hade i somras. Då vi fyra spenderade mycket tid tillsammans. alla kvällar på stranden, ÅH! sommar skulle inte sitta fel.
Nu ska jag snart ta mig en dusch.
Kanske skriver mer sen.
xoxo

åååh!

Nu sitter jag i skolan..
Idag var jag hur seg som helst på morgonen, tog det lugnt
och cyklade hemifrån tio i för jag inte skulle komma allt för sent
till teckenspråket. När jag kommer till skolan säger Malin
att vi itne ahr det jävla teckenspråket. Så nu sitter jag här
vid datorn. Julia är hemma och Sara gick nyss ner för att vara
med Samuel.. Sen blir det gympa och naturkunskap. SUCK!

hejhej :)

Nu sitter jag här och inte gör mycket alls. Har nyss ätit frukost och fixat klart mig.
Idag är det öppethus och ska till skolan vid elva och dela ut kaffe. låter det inte fantastiskt.
HAHA, men nu sitter jag i min skitsnygga bf tröja..

hejsvejs :)

CHA

Hej, jag är seg som ett as.
orkar inte göra någonting. men nu måste jag ta tag i mitt liv
och orka fixa iordning mig. Sen vid lite i ett drar jag till skolan.
CHACHA

11/11-09

Idag är det den 11/11.. :)
Det var längesen jag skrev ett långt inlägg. På senaste har det bara blivit korta. känns som jag inte haft riktigt med tid för att blogga och har inte heller haft någon speciell lust till det. Det är konstigt vissa dagar bara jag älskar och blogga och vissa dagar är det bara så jävla jobbigt. haha. Men men.. Idag är det onsdag och veckorna går fort. Vi har haft två prov denna veckan än sålänge. igår hade vi bkf vilket kände hyfsat. Fick vg på mitt förra bkf prov så det är jag iaf nöjd med. Sen idag hade vi naturkunskap prov och det var svårare än vad jag trodde det skulle vara. men får hoppas på det bästa ..
Efter skolan cyklade jag och Julia till mimmi och så var jag där till fyra tror jag. Nu har jag varit hemma i snart två timmar och jag behöver plugga matte. Men när mamma kommer hem från sittsminkparty skulle vi nog plugga lite. Hon ska hjälpa mig med index eftersom jag inte fattar något på det. Men men.. provet är inte förens på fredag så har imorgon på mig också. Imorgon ska Isabell sova hos mig. Det gillar vi!!
Nu orkar jag inte blogga mer, så hejsvejs!
Moa skicka lite bilder.:) här är en av dem.

9 november

Nu ska jag göra mig ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa in i duschen.
Tog mig en paus från pluggandet för att duscha men tänkte att jag hinner med
ett snabbt inlägg också! Jag pluggar på bkf provet som vi ska ha imon, inte
så svårt som jag trodde. Men snart sitter det..:).
Idag steg jag upp vid halv nio. Gick upp fixade mig lite, när jag fixade mig
ringde min favorit Bellis. Så snackade med henne en stund. Sen åt jag min frukost.
Vid tio över tio cyklade jag ner till stan för att möta upp Jennifer. Hängde med henne
på ett ärende. Sen var vi i stan.. kolla lite skor och gick runt bara.
vid kvart över ett började vi. VI hade senilasiwan. Det gick ganska bra och jag jobbade
på och den själv "ryggsäcken" . Sen var det engelska med vikarie. Såhela november ska
vi ha olika vikarier varje gång.. Efter skolan var jag med Isabell, Julia, Emilia, Maggie och
Sandra utter. Det var mysigt. Jag cyklade hem vid kvart över sex. Då åt jag. Sen tvingade
jag mamma köpa en cola till mig så det gjorde hon. Så nu har jag pluggat ett bra tag.
Nu ska jag ta mig en lång dusch. Sen återgå till pluggandet.
Julia, Isabell, Millan <3

(L)

Nu drar jag till stan och träffa Jennifer(:
efter det drar vi nog till skolan och pluggar. yeah!

:)

Helgen har varit bra , så tummen upp för det!


Nu ska jag fortsätta plugga naturkunskap och jag hatar det!


idag

Idag var det begravning, det var jättefint och mycket folk.
Nu har jag sagt farväl för sista gången..
vila i frid. <3



yäääh

Jag och Isabell har nu pratat i 2 timmar och 30 minuter. vi har kul och jag älskar henne!


ÅÅH

Jag har fått min tandställning nu, jag hatar den redan!

hej

Nu ska jag till skolan.. känner inte alls för det! SUCK!
Så ska sätta mig på min cykel och idag ska jag verkligen JOBBA i skolan.
Hejsvejs

skola

Nu drar jag snart till skolan.. segt!

09.50

Nu är klockan som sagt tio i tio och jag har nyss kollat de flesta inläggen på bloglovin och har även målat min naglar. Jag vaknade idag vid lite över åtta. Låg och drog mig lite och satt vid datorn och efter de gick jag ner och tog en dusch. Så nu sitter jag här med en bolle på huvudet och bloggar. Idag börjar 09BF klockan kvart över ett,UNDERBART!! Till skolan och ha två lektioner, tror det är ämnet med sinilasiwan och engelska.. Efter skolan blir det plugg på biblioteket. hihihi. Måste börja plugga på arbetssätt o lärande provet, som alla andra har imorgon men då ska jag till tandläkarn och få en äcklig tandställning, sen skulle jag haft det på onsdagen men då kan jag inte heller, för då är det begravning för solbritt. SÅ får se när jag ska ha provet. Måste snacka med maria idag. Nu ska jag sluta skriva en massa onödigt och istället gå ner och äta frukost.

ha det fint!

Söndag

Nu sitter jag vid eric's dator och kollar runt lite.
Kom hem från mimmi för en stund sen.

Går kvällen blev lyckad trots allt. trodde inte den skulle bli något vidare. men det blev den. Isabell kom it vid fyra, sen kom även denny. Denny skulle träna vid sex så han drog, vi tjejer började fixa oss och lite sånt. vid kvart i sju cyklade vi till schubbe för att möta upp Malin, Towe och Jennifer. Vi drog oss vidare till Linda, ja där var ju inget direkt ös. ganska keligt. Vi cyklade ist till jacob vid halv tio.. Vi var väl där vid tio kan jag tro, HAHAH! Hos jacob var det mycket folk och skoj var det.. jag, Isabell och Julia var hemma vid kvart över ett tror jag.

Idag vaknade jag och Isabell vid kvart i nio tror jag, fast upp gick vi inte direkt. Sen väl uppe åt vi frukost. gick upp och satt vid datorerna och softa. Sen skulle Isabell till Denny, så jag följde henne dit. Sen stack jag till mimmi. De skulle iväg så jag åkte med. Var först hos farmors bror och lämna ngt. sen åkte vi till select och sen hem och lämna ngt. sen åte jag med tillbaka till de, då stack jag och träffa bellis och denny. sen vid två skulle jag äta så drog. Efter jag och julia hade ätit upp våran mat och efterrätt gick vi ut och träffa bellis och denny igen :)! Jag ramlade när jag skulle springa ner för kullen, så nu har jag jävligt ont i röven!! ajaj.. sen vid tre kom spättan och hämta bellsan, då stack jag och julia hem till farmor och farfar och kolla lite fotboll och åt godis. Vi orkade inte kolla mer så vi stack hem. Nu när vi kom hem gick julia och stängde in sig på rummet och pluggar, borde jag med göra .. men orkar inte. hihihi. Så nu sitter jag här och snackar med Isabellis på msn. Och lyssnar lite musik.

HEJSANSVEJSAN!

RSS 2.0