godmorgon!

Vaknat på helt fel sida idag. Inget går som jag vill. Hittar inga kläder. Orkar inte göra iordning mig och vill helst av allt bara ligga kvar i sängen och sova. Men nej icke. Jag ska nu iväg till förskolan.
Efter skolan ska jag och Isabell springa, slutar klockan två. Så vi har bestämt att jag cyklar till henne då. Sen blir det innebandy ikväll. NICE! :)

NU

Drar jag och simmar. hörs ikväll om jag orkar!

hemma

Nu sitter jag och snackar med Isabell o telefon. Hihi kuligt.
Har varit ute mesta delen av dagen. Skönt faktiskt, iaf i detta underbara väder.
Snart ska jag packa min väska och ta en promenad ner till klitte för att simma.
Ska bli skönt.



GAMMALBILD!

Goodmorning.

Nu sitter jag vid datorn, alldeles precis blivit klar. Har skit ont i ryggen.  Tror det är för att jag inte är så van med att lyfta barn hela tiden.. Idag börjar jag en timme tidigare än bestämt. Men vissa lärare skulle iväg.. Så jag får vara lite snäll och hjälpa till.

Nu ska jag gå och packa ner mina grejer!
Hejssvejs<3


Mamma, jag älskar dig!

Godmorgon!

Nu har jag fixat klart mig och ätit frukost. Favorit Bellsan sov hos mig i natt. Igår bakade vi cupcakes som sagt. De blev faktiskt bra. Lägger upp bilder när jag orkar lägga in dem på datorn.. Nu ska jag snart till apu. Ny vecka och vi ska påskpyssla gå påskpromenad och sånt. Igår kollade även jag och Bellsan på film. Blev "I taket lyser stjärnorna". Tycker den filmen är bra!

Nu ska jag dra mig mot toaletten och borsta tänderna.
Hörs sen<3

Cupcakes

Mamma ville vi skulle baka någon efterrätt tills ikväll, jag och Isabell kom med förslag att baka cupcakes. Så det ska vi göra. Får se om vi lyckas . Men eftersom vi är bäst ska vi nog lyckas !! <3

första veckan avklarad.

Hemma för idag.. Skulle ha slutat halvfem men så blev det inte. De var inte många barn kvar och de hade mycket personal så fick sluta klockan halv två ist, skönt! Så då var första veckan avklarad och gud vad jag är trött. Men det är också kul, så tiden går rätt fort. Väl hemma var jag lite smått hungrig. Eftersom det var grönsakssoppa idag och det är inte min favorit. Så hittar jag våfflorna mamma och jörgen gjorde igår. Så tog mig en våffla. Mumsigt. Nu är jag mätt. Sen ska jag till stan och äta med Bellsan. Så ska jag också hyra en film. hejdå <3

I will remenber you

Will you remember me?
Don't let you life pass you by
Weep not for the memories.

<3

Riktigt fin låt!


Nu ska jag ta på mig och gå ut i det fina vårvädret. Ska till dagiset. slutar halv fem idag. 
Ganska segt faktiskt.. men men :/<3

jag saknar dig...

Mer än någonsin Anna<3

<3

Nu går jag om fem minuter :)
Lägger upp en bild på min grymma vän Nathalie Precht !<3
Eftersom hon la ut en fin bild på mig.. På sin blogg och
även Isabell och Nattan lagt upp den i mig(?) <3

23 mars

idag är den 23 mars. Känns som mars månad har gått något otroligt fort. Hoppas på att alla månader går fort så det snart kan bli en lång och underbar sommar. Om en halvtimme ska jag iaf gå till Hällingeförskola för att ännu idag utföra min apu (arbetsplatsutbildning). Dock gör detta vädret mig arg, för att jag tvingas vara ute med barnen. Sen klä av de deras blöta kläder. Nejnej.. inte så kul! Apu:n skulle ligga närmare sommarn.
<3



Mina tjejer som jag ska träffa idag<3

Paus

Gick ifrån APU:n lite. Eftersom jag ska till tandläkaren.. Dagen har varit helt okej tycker jag, finns roligare finns tråkigare. Hihi ungarna är söta men gnäller en hel del. En kille som jag inte vet vad han heter vill att jag ska följa efter han hela tiden. hiihi. söt!

jag <3 Kissie


visst är jag fin? :)

Robban turns Bobban!

 


Alexandra, don't kill us!! (a) / Gissa vilka? :$

5 minuter

kvar tills jag ska gå, sedan vara där till klockan fem. Jag är nervös som bara den. Hoppas på att allt går som det ska. Man får nog lov och vara lite blyg i början :$

APU

Idag är det måndag, det innebär att jag ska ut på APU för första gången på BF. Sen kommer vi göra det 3 veckor varje termin. Jag är nervös faktiskt. Och har glömt massa saker hos pappa som jag borde ha. Idag ska jag också till tandläkaren. SUG!

21 mars

Ligger i soffan här uppe med erics dator på magen. Ska snart ner och göra mig en smoothie. riktigt sugen på det. Idag har jag hunnit med en del.. Har städat mitt rum, pluggat lite, duschat och fixat mig. Är trött idag.. segt.

Igår var en bra kväll, Isabell, Nattan, Malin, Emilia kom till mig och Julia. Vi kollade på new moon. Den var riktigt bra faktiskt. Och Edward är sjukt snygg, Jake med för den delen. Hoffa och Oscar kom och sällskapade oss en liten stund också, trevligt!

Nu ska jag ner.
xoxo

undra vem som är inne och skriver här nu då?


Jo.. Isabell såklart.. Vem annars? Thihi.

Jag ville bara tala om för er alla hur cool denna tjejen är! Om ni inte redan insett det. Men så kan det vara. Jag har vart bästavän med henne nu i 5 år, hur great?
Vi två äger.. lite smått. Eller ganska mycket, nästan för mycket. Men ska inte överdriva, så vi äger lite.. Okejdå mer än det? Nej nu vet jag inte vad jag säger.

Alexandra är ganska korkad och dum, ibland.. ganska ofta. Hihi, som tex en bild på henne och Nattan. Så kom det upp en bild på henne så sa hon ; Kolla det ser ju ut som jag!!
Alla asgarvade för det var ju hon. Jaja, en vacker blondin.

Just nu är Alexandra i halmstad med Julia och Marie tror jag. Eller hon skulle ringa mig när de var hemma så de har la inte kommt hem ännu. Eller så har hon helt enkelt glömt av mig :(. SKÄMTA. Men hon kan vara lite glömsk. Ikväll ska vi vara hemma hos henne och Julia i Fajans och kolla på film och det äger starkt tycker jag för det är inte vilken film som helst. Utan NEW MOON!
Om de inte kommer älska den så får de inte vara med och titta på den. Det bestämmer jag :$ Thihi, felowt Alexandra, att jag bara loggade in och blev sugen på att blogga på din blogg. Men du uppdaterar ju aldrig så jag fick göra det åt dig (a). Svara gärna älskliiing och släng in ett inlägg på min blogg med. Men då ska det vara coolt inlägg, annars :O!


Jag vill aldrig förlora dig älskling. Du är så grymt bäst och jag saknar dig för varje sekund jag inte är med dig. Om jag är utan dig någon dag känns det tomt inom mig. Behöver träffa dig varje dag. Jag kräver att ha dig kvar tills sista dagen. Du är bäst. älskar dig Alexandra Nilsson <3

/Isabell (iisabelln.blogg.se)


<3

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else!




<3

Man kan inte annat än bli glad när bästa ringer. Hihi pratade med henne en stund. Berättade om freaket som skicka till mig, eftersom Bellsan och Jeffi har varit busiga och skrivit mitt nummer i bussen xd. Somd et kan gå. Så nu sitter jag och snackar med henne på msn. <3


:)

Loggar in på Falkenbergs gymnasiesida och ser att våran idé med framtidens skoskydd vann. Så nu fick jag och resten av gruppen en biobiljett. Underbart. hihi. <3

Sista fredagen i skolan på länge..

Nu sitter jag hos mamma, för ska till min APUplats och lämna min pärm om jag orkar.. Idag var sista dagen i skolan på länge. Ska inte vistas i skolan på fyra veckor. Skönt men ändå tråkigt. Skolan idag var riktigt seg och tiden gick något otroligt sakta. Hihi.. Jag var inte på topp för att gå till skolan men fick ändå en hel del gjort. Nu ska jag ta mig ngt och äta. <3

skola

Snart ska jag cykla till skolan i detta tråkiga väder. USCH! Var tpg det fina vårvädret ute? Man börjar ju undra seriöst?! Men men.. strax är det dags för skola som sagt och  vi börjar med Engelska med favorti läraren. Åhnejnej.. Egentligen har vi denna lektion på fredag eftermiddag, men nej de har flytta den så vi får ingen jävla sovmorgon längre. Hihi. Vilket klagoinlägg.

Hejdå


Du är det bästa jag vet!

dagens;

-Dagens humör: sjuk
-Dagens borde: skriva mitt waldorfarbete
-Dagens frisyr: bolle på huvudet.
-Dagens klädsel: mjukisdress.<3
-Dagens längtan: sommaren
-Dagens fundering: om jag ska till skolan imorgon eller inte
-Dagens tråkigaste: vara sjuk
-Dagens personer: farmor och farfar :$
-Dagens roliga: inte så mycket
-Dagens låt: free fallin'
-Dagens händelser: kollat på filmen UPP! (a)
-Dagens vill ha: sommer, ofc
-Dagens köp: nothing.
-Dagens mat: stek, sås och potatis.
-Dagens kärlek: mian underbara vänner!


<3

sjuk

Är hemma  från skolan idag, är ju sjuk som sagt..
Ringde mimmi innan och hon ville att jag skulle komma dit och äta. Så farfar hämtar mig snart. Har inte ätit något idag än så är riktigt hungrig. Men gör ont att äta.. Julia bad mig ringa henne. så pratade lite med henne. Hon var ju i skolan och när man är hemma så önskar jag att jag var i skolan. Mycket roligare än att vara sjuk. Nu smsar jag lite med bästabellsan. Hon är bäst! Nu ska jag göra mig iordning för att farfar kommer snart!
TJINGELING

hämnd!

Nu har Alle bloggar på min blogg två gånger utan tillåtelse (A) Men det får hon iofs. Men iaf :) Ville bara tala om att denna tjejen vid namn Alexandra Nilsson är bäst. Jag älskar henne <3


hemma

Äntligen hemma. Gick på datorkunskapen också.. Ganska bra eftersom vi gjorde ett test och skönt att få det gjort! Efter datorkunskap  gick Julia, Emma och Malin till entill och åt. Jag hängde med och underhöll dem lite tills jag skulle hem. Farfar hämtade mig.. Nu är jag sugen på att hyra film. Har jag pengar hemma ? NEJ! Har jag någon som man köra mig ? NEJ! Så ligger det till.. får underhålla mig med tråkig tv och sova!
Från tobbes (isabells bror) student!

skolan

Sitter nu i skolan, börjar om 20 minuter.
Så sitter vid datorn och kollar runt lite. Borde skriva på mitt arbete som ska vara inne imorgon.
Tror bara jag går på matten, sen åker jag hem för mår inte alls något vidare. Huvudet värker och halsen lika så. Inte alls kul faktikst. Jag vill inte bli sjuk. Men bättre vara sjuk denna vecka än nästa för då är det apu.. Ska försöka ta mig till min APU plats imorgon och få mina papper underskrivna. Så nu ska jag sluta skriva. Och fokusera på mitt äckliga arbete istället.

xoxo


<3

hemma hos Isabell

Där jag och Julia ska sova inatt.
Vi ska chilla som vanligt. Nu lyssnar vi på musik och jag ska välja kläder till Isabell som hon ska ha på sig imorgon. Tror jag börjar bli sjuk..............................


Erik Saade!


Erik Saade är grymt snygg och han håller vi på ikväll!

ikväll

Ikväll skulle egentligen alla vi tjejer kollat melodifestivalen . Men så blev det inte. Julia ville inte vara med, Nattan skulle till becca i ljungby, Jennifer har gått och blivit sjuk och Emilia egentligen vara hemma. Men hon tjatade lite för hon ville träffa sina favoriter. hiih. Så kvällen blir med Isabell och Emilia. Vi ska beställa hem varsin pizza och kolla melodifestivalen. Sen kanske vi ska träffa Martin och Johan för det har vi inte gjort på länge.


Mina tjejer <3

Dagens!

-Dagens humör: bra, lite ont i huvudet bara.
-Dagens borde: skriva klart mitt arbete
-Dagens frisyr: nersläppt med blomma i håret
-Dagens klädsel: mjukisdress.<3
-Dagens längtan: sommaren!
-Dagens fundering: hur vi alltid lyckas stöka ner så mycket?
-Dagens tråkigaste: städa!
-Dagens personer: isabell <3
-Dagens roliga: ISABEELLLLL
-Dagens låt: manboy!¨
-Dagens händelser: chillat
-Dagens vill ha: Sommar, helt klart
-Dagens köp: ingenting
-Dagens mat: toast
-Dagens kärlek: mina tjejer


Party like rockstars <3

grymt!

Igår kväll blev riktigt lyckat tycker jag allt!
Vi började med att fixa oss hemma hos mig, vi förfestade även här. Det var kul. Vi rökte vattenpipa, dansade, tog bilder och massa galna saker. Sen skulle vi ta oss en promenad till grand. Men det gick inte så bra. Jennifer och Emilia åkte med Mats.. Vi andra skulle gå. Vi mötte upp Elina. Kom till viadukten i slutet av tröingebergs backen. Då beslutade vi oss för att ta taxi istället. Grymt skönt! Sen äntligen framme på grand var det kul. Inte så mycket folk men grymt kul ändå. Vi kom hem vid kvart över ett tror jag. Då slocknade både jag och isabell med en gång.
Nu har jag städat mitt rum, såg inte så fint ut efter igår.
Snart kommer Isabell hit :)!

Godnatt.

Nu ska jag sova. <3
NATTINATT


Jag älskar dig



Du är vännen som lyser upp,
när hela välden slocknat.

I'm scared!

Nu sitter jag här, är klar. Skönt det. Nu ska jag bara vänta på mamma så att vi kan åka till pappa och hämta lite kläder och sen dra vidare till tandläkaren i Halmstad. Ska bygga på en tand som jag tappat påbyggnaden på. Sen hoppas jag de börjar prata om när vi ska komma igång med det hela!
Efter skolan ska jag träffa Bellsan. Vi ska hem till mig. Förmodligen prova på våran vattenpipa. ROSA !!
Igår tatuerade även Isabell sig, grymt fint blev det!!<3
Nu måste jag kila.
byebye

SUMMERPLEASE!

Nu tar jag en paus i pluggandet och går ner och sätter på ett avsnitt oth!

dagens;

-Dagens humör: det är fint!
-Dagens borde: plugga lite till
-Dagens frisyr: bolle på huvidet.
-Dagens klädsel: svarta tights, linne och en vit tröja.
-Dagens längtan: SOMMAR
-Dagens fundering: hur jag ska hinna med allt plugg?
-Dagens tråkigaste: Plugget
-Dagens personer: Isabell och Julia!
-Dagens roliga: hmm, vet inte
-Dagens låt: hero of war.
-Dagens händelser: pluggpluggplugg.
-Dagens vill ha: SUMMER.
-Dagens köp: vindruvor, fast betalde inte själv.
-Dagens mat: köttbullar, sås och potatis.
-Dagens kärlek: mina underbara vänner!

<3

Nu har jag ringt runt till lite olika ställen för att hitta APU, sista försöket gick till tröingebergs förskola, avdelning laxen. De lät positiva och skulle ringa tillbaka inom kort sa de. Så det känns som en lättnad. Nu ska jag fortsätta plugga. Vilken rolig dag jag har haft- Men till nytta har den blivit iaf.


Plugg.

Just nu känns det som om mitt liv består av plugg. Vi har riktigt mycket att göra i skolan nu och fattar inte hur jag ska hinna göra allting.. Allt ska vara inne nästa vecka eftersom sedan går vi på APU. Måste fixa apu plats också, eftersom nästa vecka måste jag ut och besöka platsen och lämna massa papper och skit. Bra jobbar Alexandra.. Aja. får se det med en positiv inställning så kanske det går bra iaf. Nu sitter jag och skriver det sista på min engelska recension. Detta ska nog gå bra. heh.

Inatt sov Isabell hos oss, vi drack äckligt kaffe. Men isabell tyckte tydligen det var gott. Jag drack cola ist. Mycket godare må jag säga. Vi gick och la oss vid halv ett tror jag. Sen idag skulle ju isabell till skolan. Så hon gick upp tidigt och Julia gick ner och bakade scones . snällt (a).

Nu ska jag gå vidare till plugget!

Nu ;

ska jag, Julia och Isabell dricka toblerone cappuiono. Får se hur detta smakar..<3

6 mars.

Idag säger jag grattis till världens bästa mamma, som
nu befinner sig i Egypten. Inte lite avundsjuk. Jag älskar
dig mamma <3




Nu har jag snackat med Julia och Isabell lite på msn, även jag och Julia
sitter jämte varandra.Jag och Julia tog oss även en promenard innan.
Riktigt skönt, jag har vårkänslor. Det är så härligt att det
pirrar i kroppen. Vi tog även lite bilder som jag kanske lägger upp
här sen. Nu snart blir det släktkalas, plus lite annat folk. Som
till exempel Isabell och Nattis familj.
Nu ska jag gå ner. För nu plingar det på dörren!

xoxo


4 mars



Idag är den en speciell dag,
för exakt 17 årsen föddes Julia Nilsson. Fast då levde jag inte själv.
Hon visste inte heller att hon skulle få en sån bra kusin som mig.
För då hade hon bara en allmänt skadad kusin som hette Robin.
På dessa 17 år har jag och Julia hunnit med en hel del. Riktigt mycket.
Både fina, hemska, roliga, konstiga minnen.
Finns så mycket.
Jag vill bara tacka dig för dessa åren.
Du ska veta att jag älskar dig och kommer alltid att göra.
Stanna vid min sida, lova mig det?!
Du är underbar kusinen min. <3

2 mars

Nu ska jag och Julia gå en sväng till Isabell och Nattan och hälsa på dem i skolan. thihih..
Eftersom de har skola och vi är lediga. Men igår var båda isabell och Nattan busiga!
Skriver mer när jag kommer hem.

Dagens outfit:
Jeansskjorta: HM
Svart tröja: Jc
Svart sjal: Jc
Tajts: Ge-kås
Skinnjacka: Vero moda
Skor: dinsko

Smycken: Julias
Armband: HM
Öronhängen: HM


RSS 2.0