jennifer

Jennifer hade visst kul förra helgen när hon var här och la sig själv som bakgrund på min brors dator. HAHA! Dock höll Robin på att glömma sin klipptid, för den stod på bakgrundsbilden som fanns innan jennifer bytte,
Du är go. jag älskar dig

huvudvärk

Åh, jag har ont i huvudet. Fick det för en stund sen.. uschusch!

Nu sitter jag vid datorn, lyssnar på musik. Ganska olikt mig, jag är inte typen som sitter och lyssnar på musik själv. men idag gör jag det.  hihi! Jag har nyss badat, läste även ut min bok nyss. Hade glömt att jag höll på att läsa den. Den har legat där sen somras. "Bakom stängde dörrar". Själv tyckte jag den var jättebra faktiskt men hemsk!
Ska snart blåsa håret, sen ska mamma laga mat. hihi. bra för jag är riktigt hungrig :$. Sen kanske vi skulle ner till hemmakväll och hyra film. Är jättesugen på att se "allt för min syster". Eftersom alla säger den är jättebra, så vill jag se den.

Nu ska jag gå och kolla ett avsnitt one tree hill!




30 januari

Nu sitter jag här i Robins soffa, mitt blivande rum :$ jag längtar faktiskt till att flytta ner hit. Ska bli skönt med större rum och även egen ingång. Duschade för en stund sen. Så nu sitter jag med blötthår, de får självtorka. Orkar inte blåsa det som vanligt! Nu sitter Bellis, Julia och spelar sims 3. as usual ;) hihi. Vid fyra åker vi med Bellis hem till henne. Sen in senare till stan. Hoppas på en bra kväll idag med!
Igår kväll så stack jag, Isabell och julia hem till mamma, åt tacos med hon och Robin. Sen var vi lite här hemma bara.. Sen vid halvnio kanske, körde Robin oss till Hoffas garage. Där var Jimmy, Rickard, Johan, Hoffa. Sen senare kom Sara. Sen även Jimmi Karlsson, Oscar och Dennis. Vi satt där ett tag. Sen gick vi hem till Sara och umgicks. Sen åkte jag, Julia och Isabell till havets. Där Julia köpte en pizza som även vi åt lite av. Sen följde vi Bellis, så snacka hon lite med Adam. Sen hem. Vi var väl hemma vid tio över två eller ngt. Då frös jag och isabell så jävla mycket! Efter ett tag somna både hon och jag!
Jag har världens underbaraste vänner!

Och partypinglorna snart är det 48/2. Herregud vad skoj vi ska ha! <3




Jag vill ha sommar,
Jag vill ha värme.
Jag vill äta våra pallade jordgubbar.

Och sova i båten i underbart väder. Skulle inte sitta fel!


har jag?

Har jag någonsin nämt att jag, Bellis och Julia äger på karaoke.
Att vi sjunger skiten ur alla?!

DET GÖR VI IAF!!!




Och Bellis är grym, :)
BELLIS (L) ROSA

Jennifer Nanna Karlsson


En underbar vän,
En underbar nyår <3 

ni så söta flickor!


Nu sitter jag här i soffan på övervåningen med Julias bärbara dator. Bredvid mig har jag mina söta små tjejer. Fast de sitter vid den stationära. Nördar sig. Musiken är på högsta volym! hihihi.

Idag har jag varit i skolan typ. Efter matten gick vi till Yvonne och frågade om vi fick skippa engelskan eftersom vi inte skulle ha svenska. Vi var inte sugna på en och enhalv timmes rast. Så hon sa att halva klassen fick åka hem. Så stod vi och snacka lite med Rebecka. Sen cykla jag och Julia till Drottning Blanka. De skulle ha estetisktval eller vad dem kallar det. Vi satt där nere i soffan och fick underhålla oss själva. Maggie satt där en stund med.

Ikväll får vi se vad som händer. Men något blir det!



i.n<3

Du är det viktigaste i mitt liv, glöm aldrig det!
Och bär med dig de orden vart du än går!<3



mums

Nu ska jag ner och dricka te tror jag.
Tror även jag ska äta apelsin. För det är jag sugen på :)

du



tro,
jag vill känna tro

tro

Anna-Lena Nilsson.

Imorgon är det den 29/1-10. Imorgon är det två årsen du lämnade oss. Två årsen sen jag stod där, där och kollade på dig. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Två hela år. Jag fattat för ett tagsen att jag aldrig kommer få se dig skratta mer, jag ska inte se dig umgås med dina underbara barn. Aldrig kan jag prata med dig mer. Det är hemskt att man själv måste inse det. Jag sitter här och försöker få ord för min saknad. Lyssnar på låten som spelades på din begravning. Det är då, då alla tankar kommer. Tårarna börja rinna och jag finner inga ord. Du var en person för mig som ingen annan var. Du var den som alltid torkade mina tårar. Alltid förstod mig. Alla kvällar då jag var hemma hos er. Hur ni alltid skrattade åt alla gånger jag klantade mig. Hur ni småfnissade när jag alltid somnade framför tv:n. Jag trivdes hos er. Speciellt i din närhet. Din trygghet du gav, den kände jag bara hos dig. Du fick cancern som tog över hela dig. Jag vet att du kämpade så hårt. Du ville övervinna sjukdomen. Men den tog över. Du somnade in, somnade in till stället där du inte längre känner någon smärta. Du var en sån otrligt stark människa.

Jag hoppas du har det bra, där du nu befinner dig.
Jag älskar dig Anna.
tack för allt jag fick dela med dig. <3

28-01-10

Nu har jag precis slutat.. vi har nyss haft fritidskunskap.
Vi har haft olika diskusioner om massa olika fall. Vi jobbar ju i våra arbetslag. Det är jag, Jennifer, Julia, Viktoria och David. Vi ska ha den gruppen hela vårterminen.



Nu efter skolan ska jag och Julia möta Isabell och gå en sväng i stan!
Sen ska jag avra duktig och åka hem och städa.




två årsen imorgon

byebye



hejdå nattanpattan.
Nu lämnar du oss i Falkenberg.
Ha det så bra.
love you

världens bästa isabell!

inatt sover jag hos min favorit.
Vi kollar på den nyaste bring it on och ska snart käka bullar!
lvet leker! <3

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ :$


yeah

Nu har jag datorkunskap. det är inte kul.
Jennifer surar på mig, ännu roligare (y)

Godmorgon

Om 10 minuter ska jag ut och cykla till skolan.
om 10 minuter kommer jag frysa ihjäl.
Om 40 minuter börjar skolan.
Om 40m minuter sitter jag och har matte.

GODMORGON ALLIHOPA!

du är allt jag nånsin önskat!



Isabell Nilsson.
Det finns en sak, en sak som du aldrig ska vara rädd för.
Den saken är jag säker på. Jag ska aldrig lämna dig Isabell.
Utan dig är jag inte hel.
Du är mina andetag.
Du är mitt allt!

mamma<3



Jag älskar dig mamma! <3

19 januari!

Hejhej bloggen!

Nu sitter jag här hemma vid datorn. Snackar lite med Bellis. Julia åkte precis hem härifrån eller mamma körde hem henne så hon slapp cykla. Vi har kollat ett avsnitt one tree hill och inte mycket mer. Innan var även Bellis här. Jag och hon försökte plugga, gick kanske inte så bra. hiih(a) Idag har jag också varit i skolan som vanligt. Det gick väl bra. Vi hade en ny kurs "fritidskunskap" verkar både rolig och tråkig. Vi får se hur det blir med det.

Godnatt :*

Godmorgon!

Godmorgon på er alla!
Nu sitter jag här vid datorn. Har nyss fixat klart mig. Nu ska jag bara ner. Packa ner skolgrejerna och äta frukost. Sen vid halv cyklar jag till skolan där jag kommer möta upp Bellis!! :)<3

<3

NU stänger jag av datorn och säger godnatt!!

PP09<3

Tjejer, tjejer, tjejer!!
Partypinglorna 09.

Jag vill säga tack till er. För att jag får vara en av er, att jag får dela mitt liv med er. Mer er mår jag bra. Med er känner jag mig säker och kan vara mig själv. Det finns inget att dölja för er, för ni är de som betyder mest och som jag alltid kommer älska. Tänk våra galna minnen. Alla fester. Från början bestämde vi oss för att vi skulle hitta på något tillsammans. Vi åkte till samuel och festade. Efter det fortsatte alla kvällar, Hippiefesten, black 'n white, hos elina, jennifer x2, netas, tjejkväll hos oss, nyår hos millan och myskväller. Hur underbara är inte dessa minnerna?!
Ni är otroligt bra, mer kan jag inte säga. VI har känt varandra i fem/sex månader. Det känns underbart. Att på så kort tid få dela på så otroligt mycket, så mycket skratt, tårar som runnit och hur många bilder har vi egentligen inte tagit?! Jag vill bara säga att jag älskar att umgås med er, jag älskar att skratta med er, jag älskar att dela allt med er, jag älskar att jag kan va mig själv med er och framförallt jag Anna Alexandra Nilsson älskar er mina partypinglor!!

Detta är bara en början av allt vi ska dela. Våra sommaplaner och allt som vi planera. Det bara pirrar i kroppen varje gång vi pratar om saker vi ska göra. Med er känner jag lycka, en lycka som får mig alldeles sprallig och vet ni, den känslan är det underbaraste känslan jag upplevt!


Tjejer, ni vet vilka ni är<3




JENNIFER

JENNIFER ÄR SÖT OCH JAG ÄR BÄST PÅ PAINT!!



18 januari

Har inte bloggat på ett tag, men i helgen har jag inte suttit vid datorn något typ. Men helgen har vart bra. I fredags satt vi hoffas garage. Det var jag, Jennifer, Isabell, Emilia, Elina, Julia och Nattan som kom dit. Där var hoffa o Rickard. Sen kom några andra. Vid halv ett cyklade vi hem. Var hemma vid ett tiden. Då jag och Isabell satt lite vid datorn sen sov vi. Vaknade upp på lördagen, vi gick upp och åt frukost. Sen duscha och fixade oss och stack ner till stan o fikade. Hem och pakade och vid fyra åkte vi till Emilia där även julia var.. Lockade håret på Isabell och så. sen kom även nattan och Jennifer. VI satt igång med maten och satt pch åt ett bra tag. Sen softade vi bara hela kvällen. Vid ett åkte julia hem och vi andra satt upp och snacka ett tag till. Gick och la oss. Dagen efter chilla vi som fan. Kolla lite på film, spelade wii, åt glass och massa gottigott!!

Nu ska jag ha datorkunskap med Per-inge.


skolan!

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha datorkunskap, Per-inge släppte in oss tidigare i datorsalarna så vi kunde sitta här!! Därför passar jag på att blogga lite. Efter skolan drar jag med Julle och bellis och simmar på klitte! Men nu ska jag sluta skriva för har inget vettigt att skriva!


xoxo

plugg..

Innan jag ska sätta igång med pluggandet ska jag göra ett snabbt inlägg.. Kom hem för ett tagsen. Efter skolan stack jag och julia till ica där vi mötte marie för att handla och julia skulle köpa ett block men hitta inget. Skolan var tråkig. Dagen började med teckenspråk.. vi gjorde berättelse och tecknade framför gruppen. Sen typ det vanliga. Sen gympa då vi hade boxning. Helt okej faktiskt!! Efter det var  det lunch och sen naturkunska, idag var det min grupps tur att stanna till kvart i två.. Vi typ sprang i trappor. jag fick springa åt min grupp. Julia och Sara tog tiden. Men nu måste jag plugga resten av dagen!! kill me!


Sen vill jag bara säga grattis till min underbara vän Jennifer som idag fyller 17 år. Grattis hjärtat, jag älskar dig <3

..

Nu sitter jag med erics dator framför tv.n.
Jag och Julia lyssnar på mtv. och sitter med varsin dator..

SKOLAN BÖRJAR OM EN TIMME!!

10.53

Nu ska jag äta toast. MUMS

tjingiling!

10-01-11

Godmorgon!

Nu sitter jag vid datorn. Har nyss fixat klart mig, så julia fixar sig fortfarande.
På datorn spelas "dansa tills ni svimmar". JUlia valde den och den får en glad och tänka på helgen. Tack alla som kom! Sen ska vi gå till Drottning blanka och ge isabell hennes väska hon har glömt här. Sen hem plugga o äta , sen är det skola! Efter skolan blir det plugg med Isabell, Julia och Nattan!

Igårkväll kollade jag och Julia på one tree hill, sjukt bra! Blev trött så somna i hennes säng där jag sov hela natten! Nu har jag lite ont i ryggen, eftersom både jag och Julia vill ha största delen av sängen!

Nu är somsagt lovet över och denna terminen vill jag ligga i, i skolan!
Hoppas alla haft ett underbart lov, för det har jag
!


snö

Nu ska jag ut och möta Isabell som ska gå från slätten. Sen ska vi hem och sen tror jag det blir pulka med Nattan och Julia. Vet inte om Becca och Sophia skulle med också. :)
pusspuss

100106

Nu ska jag göra ett snabbt inlägg innan jag och mamma åker till farmor och farfar för att fika.
Sen ska vi nog åka och handla och sedan baka lite gott. hihihi. får se hur det blir. Egentligen skulle vi åkt
skridskor och då kunde Bellis komma men det blev inte så.. :/ mamma orkade inte. Får bli en annan dag.
I love you <3

Anna Nilsson.. <3

I have a big missing in my heart. It feels like a wound in my heart.

because I never could see you again.

And people says that time heals all wounds.

But I have a wound in my heart, because I miss you so much.

And I know, that scar never could heal.



Nu..

Ska jag sova.
Och jag känner att jag varit duktig med bloggandet idag. GREAT!

22.15

Nu är klockan kvart över tio och jag sitter vid datorn, det har jag gjort ett bra tag nu.
Mamma ligger och snarkar i soffan jämte. Irriterande.. vi som skulle gå ut och gå i snön. Men det blir väl inget med det, kanske tar en liten promenad själv och sen in och ta ett varmt långt skönt bad. Skulle inte sitta helt fel. Men först ska jag blogga lite.
Idag kom Isabell hit vid halv två, strax efter kom emilia. Eftersom hon smsa och fråga om hon kunde komma och självklart kunde hon det. Vi fikade lite och gick igenom lite grejer tills lördag. Sen gick vi ut och lekte i snön och åkte pulka. Mysigt. Julia kom också efter ett tag så vi racade i bakarna och jag och julia vågade oss på den värsta backen. Farligt!! Sen gick vi hem och värmde oss. Då ringde nattan och ville komma. Så fixade vi klart grejen tills lördag och planerade lite mera. Ska bli riktigt skoj!! <3

Bilder från dagen:


Isabell och Emilia<3
Emilia och en ivägspringandes alexandra!
coola
SNÖÖÖ!! :D

superduperbäst


Bellsan och Millan <3
kasta snööö!!
PULKA ÅKNING!!
Tack för dagen älsklingar.
Och tack även till Julia och Nattan, som inte var med när vi tog bilder!! :)

100105

Nu ska jag kila från datorn och baka kladdmuffins till mig och min favorit!<3

you have shown me what true friendship means
hand in hand we walk forever <3

i miss you


Snart två år utan dig.
Två år i saknad.
hoppas du har det bra där uppe faster<3

snöö

Det snöar och har gjort hela dagen. Snön ser fin ut men usch inte något jag tycker om iaf.


Min dator har gått sönder, kul!! Får se om jag och mamma kan åka till halmstad någon dag och lämna in den.. Uch jag som inte har sparat ner något på min dator. Hoppas den går och starta någongång så jag slipper lämna in den. Och kan spara ner allt på min dator. eftersom ens liv ligger i datorn.

Idag har jag inte gjort något alls. Bara slöat. Kan vara skönt, men nu är jag rastlös som tusen. Då gjorde Bellsan mig glad och sa att hon kunde komma hit. Så hon ska komma hit och vi ska ut och leka i snön(a) som när man var liten. Jag vill vara liten igen.. (:


Nu hoppas jag allt blir som planerat på lördag. <3


i love you<3

Mamma och bror<3

RSS 2.0