plugg.

Nu ska jag skriva min Apu-rapport. Sedan ska jag lägga mig och läsa lite engelska. Har en del att läsa eftersom man ska ha läst 400 sidor.. jag har läst ungefär 10. hehe. Sen ska jag även läsa igenom gramatiken. Jaja, och till sist ett avsnitt gossipgirl. Sitter just nu vid erics dator. Jag älskar mac datorer!

överglad tjej.

Även om Julia ringde och väkte mig så är jag på toppenhumör.

Nu lyssnar jag på Julmusik, har tänt lite ljus och ska snart dricka varmchoklad till frukost. Jag älskar Julen, att snön är ute är helt underbart.  På onsdag ska jag till ge-kås och köpa julklappar.. Nu ska jag fixa iordning mig, sen plugga lite.Och jag längtar till skolan imorgon.. bara för att jag inte varit där på fyra veckor och att jag inte orkar vara hemma på dagarna längre. 



Slänger in en Dagens.

-Dagens humör: bra.
-Dagens borde: hmm. inte en aning!
-Dagens frisyr: nersläppt.
-Dagens klädsel: transparent skjorta och jeans!
-Dagens längtan: julen.
-Dagens fundering: absolut ingenting.
-Dagens tråkigaste: att allt är så segt.
-Dagens personer: hmm. får bli julia och eric. DA FAMILY!
-Dagens roliga: hmm.. har inte gjort så mycket!
-Dagens låt: Coldplay – Fix You
-Dagens händelser: TV, datorn.
-Dagens vill ha: massa nya kläder!
-Dagens köp: nothing.
-Dagens mat: yoghurt.

lördag.

Lördag och har huvudvärk.. jaja.

Igårkväll var en mysigkväll. Emilia kom hit vid kvart över sex, en timma efter det tog vi en promenad in till Isabell, där även Julia befann sig. Vi stack till ica.. de köpte en massa gott som jag inte kan äta. Jaja, snart så! Jag köpte i alla fall en Festis och julmust. Guld.. Sen bänkade vi oss framför tv:n och kolla idol. Hur grym var inte olle igår? Efter de var det circus möller. Roligt program! Vid halv tolv åkte vi hem och vid halv ett somnade jag.
Det var en mysig kväll tycker jag!

 


Björn Rosenström -

hur grym är han inte ? Snacka om att bli på bra humör av att lyssna på hans låtar!

i dina ögon - lars winnerbäck.

Jag i stort sätt bor hos farmor och farfar.. men de gör mat som jag kan äta och jag ligger och kollar film största delen av dagarna. Ska bli skönt att snart kunna äta som vanligt igen. På tisdag ska jag bannemig äta något riktigt gott.


ikväll blir det mys med Isabell, Emilia och Julia. ♥

chuck bass!


Godmorgon.

Vaknade för en timme sen ungefär. Har bara suttit vid datorn och druckit lite drickyoghurt. Nu tänkte jag bädda ner mig i soffan för några avsnitt gossipgirl. Grym serie..

Lady Gaga.

Va inne och tittade på lite olika bloggar och hittar Lady gaga's julsång, lite annorlunda men enligt mig rätt bra faktiskt!





24 november.

Vid elva tiden idag ringde farfar och frågade om han skulle hämta mig, självklart sa jag ja. För vem vill ligga hemma och ruttna vid datorn. Det gjorde jag tillräckligt igår. När jag kom dit var Emelie där, satt och prata med henne en stund och de var kul. Jag hjälpte dem och sätta fram lite ljusstakar och stjärnor, eftersom första advent redan är på söndag? är det inte sjukt hur tiden går fort egentligen? Halva tvåan har snart gått.. tiden bara rusar förbi, knappt så man hinner med själv. Vid fyra tiden träffade jag bästavän en stund, hon var ute och gick så jag mötte henne och vi satt och snackade en stund. Sedan skulle hon gå. Då gick jag in till farmor och farfar igen och vid halv sju åkte jag därifrån. Mamma kom dit vid kvart i sex.. så vi blev kvar en stund extra.


Nu blir det ett avsnitt Gossipgirl och till det blir det varmchoklad, guld!


okej, tror faktiskt inte jag kan hitta några coolare tjejer!

Godmorgon..

Idag ser jag ut som.. äsch jag vet inte vad. Svullnaden har gått upp mot ögat och jag ser sämre. Jag har också blivit lite blå kring ögat och läste igenom pappret jag fick och där stod det att det kan ta en-flera veckor till blåmärken försvinner. Sömnen inatt fick lida, somnade vid nio.. vaknade vid elva. Somnade om och vaknade flera gånger tills vid två, då jag bestämde mig för att ta värktabletter. Vid tre somnade jag om och sov till halv åtta. Det tar på krafterna att inte få någon riktig sömn på nätterna. Men som tur är.. är jag ju hemma hela dagarna.

Nu ska jag ta mig något att äta, funderar på att värma lite gröt. Så jag blir lite mätt i alla fall. Har svårt att öppna munnen, därför blir det svårt att äta. Sen lite gossipgirl!


långa nätter.

Jag vill inte vara svag, jag kämpar mot denna smärta.

tack min underbara vän.

Att du är med och störtar mig i detta.
Jag älskar dig, bästavän ♥

Aj

Ja, det blev som de sa.. det värsta kommer dagarna efter.
- ja, det gjorde det verkligen.

Just nu är halva mitt ansikte svullet som bara den.. Jag har smärtor där skruvarna sitter. Jag kan knappt prata. 
Jaja, jag är negativ. Men jag får vara det nu har jag bestämt.. det ändå positiva jag kan se med det här är att det blir bra tillslut.. men knappt den känslan hittar jag nu!

..

Förbereder mig för ännu ett avsnitt av gossipgirl, tog nyss  Kåvepenin, det är en slags antibiotika som minskar risken för infektioner. Ska äta de i sju dagar!

Gossip Girl season 3

Eftersom min kära pappa och min kära låtsas mamma köpte denna gudomliga box 3 till mig ska jag nu underhålla resten utav min kväll med detta.

Älskade mormor.

Min älskade mormor hade skickat en slant till mig, du är för go du!

hem ljuva hem.

Är nu hemma för dagen. Har varit en lång dag och vissa stunder plågsamma. Det tar på krafterna att bli opererad kan man lugnt säga. Men nu är i alla fall första operationen över, vilket känns skönt som bara den.

Kom dit vid lite innan nio. Då fick vi ( jag, pappa och mamma) sitta i ett rum. Sköterskan kom med en lugnade tablett efter fem minuter. Det var skönt att få den, för alla känslor och all spänning i kroppen släppte. Efter lite mindre än en timme gick jag in i operationssalen. De förklarade hur det mesta skulle gå till och visade borrarna, visst blev man skrämd när man såg dem. Sen la de ett skynke över mig, med en öppning vid mun och näsa. Fick bedövningssprutor och sen körde dem igång. Det tog näst intill två timmar. Nu efteråt har man ju smärtor, men det hade jag räknat med. Ska på återbesök nästa tisdag, så blir skola för mig på tisdag efter lunch eller onsdag. Det får vi se. 


Något som gjorde operationen och allt jag gått igenom tidigare är mina grymt skickliga tandläkare. De får en att känna sig lugn och säger en massa positiva saker under tiden, Stort tack till er!

Trött, tröttare, tröttast.

Även om jag somnade halv tio igår och gick upp halv åtta är jag trött som bara den.
Om tio minuter åker jag till Halmstad, klockan nio får jag lugnande och klockan 10 börjar operationen. Oj.. har inte varit nervös än. Men när jag plötsligt skrev detta blev jag väldigt nervös.

Imorgon..

är det dags för första operationen.
Detta är titanskruv. Det är sådan skruvar jag ska ha i hela över- och underkäken. Dock är denna bildne förstorad ganska mycket. På dessa skruvar ska sedan tänder sättas på. Imorgon gör jag den första då jag ska skruva in dessa skruvar i underkäken. Andra operationen sker den 20 december och 4-6 månader efter den operationen ska jag få tänder som de fäster fast i skruvarna.

Söndagskväll.

Kvällen har bestått av god thaimat, lite godis och julmust.

Världens bästa bror kom också på besök och jag, han och mamma låg och kollade tv och chillade. Nu ska jag snart bädda ner mig i soffan, med en kopp te och kolla på ensam mamma söker. Det får bli mitt slut på denna söndag. För sedan ska jag sova.. så jag slipper nervösiteten ikväll.



imorgon

är det dags för min första operation.

21 November.

Sitter just nu jämte Isabell i datorrummet, hon spelar sims3 och jag sitter vid datorn brevid.

Gårdagens kväll spenderades med Emilia och Isabell. Julia skulle egentligen varit med men hon fick hoppa in och jobba. Under kvällen hyrde vi film i kiosken, dock hade de inte så många filmer att välja mellan så det fick bli I love you, Philip Morris. Kan inte påstå att det var världens bästa film, inte så bra alls. Men den gick. Vi lagade mat, fläskfilé, pommes och bearneisesås och sallad. Supergott, vi såg på filmen efter det och sen när den var slut började Heartbreak hotel på tv:n. VI såg inte riktigt hela, efter det somnade vi alla.

Vi vaknade lite innan tio idag, gick upp och tog oss en promenad till kiosken och köpte frallor. Åt frukost till filmen Love actually. Lite julkänsla fick man i alla fall och nu är det inte långt kvar till Julafton.
Detta skulle publicerats vid tre tiden idag. Men eftersom blogg.se inte funkar som de ska.. laddar jag upp det nu.



19 november.

Godmorgon, bloggen har fått vila denna vecka. Jag har inte haft någon lust alls till att blogga.

Veckan har i alla fall gott fort och idag är det sista dagen på apu:n. Känns både skönt och tråkigt. Men men.. Innan Apu:n idag ska jag in till skolan för att göra Nationella prov i engelska. Känns väl sådär. Men sådant som måste göras.

I onsdags hade jag en lång dag men riktigt rolig.  Det tog 12 timmar allt som allt. Jag var nämligen med på DrottningsBlankas modeshow Blanka färger. Det var nervöst men ändå så kul. Mycket väntan men det gjorde ingenting.


min famn.

Du har min famn när du än behöver den.

Lång dag på apun idag. Kändes det som i alla fall, barn är inte kloka alltid alltså. Det är nästan så man börjar skratta men samtidigt är det tråkigt. Jaja. Som alla andra dagar tillbringar jag på min apu plats. Barnen är riktigt mysiga och det är tråkigt att det faktiskt är min sista vecka. Detta stället var toppen och jag har verkligen känt mig hemma. Idag har mitt humör gått som en berg-och dalbana ska ni veta. Då är det skönt att vara på apu, ingen mobil, inga tankar. Bara slappna av och leka med barnen.

Jag orkar inte skriva något mer.


no words.

Vet inte vad jag ska skriva, hela jag känner mig tom

Godmorgon.

Klockan närmar sig tio och jag har lite grejer kvar att fixa. Men det går snabbt. Idag börjar jag elva och jag kan inget annat än att älska det. Dock jobbar jag till sex. Men det gör faktiskt ingenting. Nu ska jag kila.


xoxo

Farsdag.

Idag är det farsdag och det innebär att jag och familj ska till farmor och farfar och äta. Kanske befinner sig mina underbara kusiner där också, som jag träffar på tok för sällan. Ska snart kila upp och ta en dusch och sedan fixa iordning mig. 

Min byxdress kom i fredags och jag gillar den mer och mer. Först var jag väldigt tveksam men det bli bättre. Kanske slänger ut en bild på den senare i eftermiddag. Kanske, om jag orkar. Man ska inte lova för mycket. 

Nu: Duschen. Tjing.

@ Sara Wehlin.

Sitter nu hos min vän Sara. Vi äter chips och tjockar oss. Innan träffade jag Isabell, vi var och åt pizza och bara chillade.

Nu ska jag och Sara kolla tv.

Fredag.

Nu sitter jag hemma hos bror. Vi ska åka till några ställen.. hämta hans iphone 4 och hämta conversen vi beställt. Blir super!

Bodybalance.

Sitter med en varm kopp te och känner mig helt mör i kroppen. Fast på ett skönt sätt, jag och Isabell var nämligen på bodybalance idag, mamma tog med oss dit. Det var annorlunda men kul. Man jobbade med hela kroppen vilket var skönt. Efter avslappningen känner man sig helt trött. Så nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ta mig en macka och somna till gossipgirl.


Svart, vit och allt däremellan.


Bror.

Snart kommer bästa bror hit.


Min största rädsla, är att bli ensam.

9 november.

Dagarna rullar på, jag har inget roligt att skriva eftersom mina dagar ser ganska lika ut varje dag. Idag är det tisdag.. om vi hade varit i skolan hade jag, Johanna och Sara suttit och proppat i oss bakelse från brödbutiken kanske? För vem älskar inte deras billlgar fika.



Mums, detta är det bästa med skolan!

Godnatt.

Jag säger godnatt efter en ganska stressig dag, är trött som bara den. Tro mig, att passa barn hela dagen tar på krafterna. Sen var det Halmstad, fixade en massa saker hos tandläkaren och planerade inför operationerna. Sen fick jag världens skönaste mysdräkt av mamma. Köpte även en ny bh. Sen hem och träffa Isabell. Sen hem och hjälpa mamma lite. Sen nu har jag kollat gossipgirl.
Godnatt.

Godmorgon..

Sitter i sängen, har nyss duschat. Jag hostar som bara den men måste till apu:n ändå. 

Skulle egentligen ha apu till fem. Men eftersom jag ska till tandläkaren måste jag gå tidigare. Sen sticker jag och mamma in till stan i halmstad en snabbis. Fine!

Nu ska jag ringa farfar och se om han kan hämta mig här vid nio, så jag kan äta frukost där ist för hemma, mycket bättre. Ciao <3

7 november.

Mamma påminde mig innan om att imorgon ska jag till Halmstad för att gå till tandläkaren.. som vanligt? Dock var det väldigt bra eftersom en tand lossnade idag.. Yesyes!

Min dag har bestått av Gossip girl. En slapp söndag, eftersom jag också är halvsjuk är det skönt att bara ligga framför tv:n och inte behöva tänka på annat. Bilderna jag la ut på mig var från när jag hade lite kul med kameran. Jaja.. bye bye <3

I love you, that's true!

Jag är en ynka människa, som bara försöker räcka till.

Alexandra.

Don't stop believin'

HM.COM

Klickade nyss hem en jumpsuit, som kommer i veckan. Får se hur den blir, men riktigt fin var den i alla fall på hemsidan tycker jag.

Huvudvärk.

och en fet förkyöning har jag åkt på. jaja, det går väl över!

Igår blev det idoltittande, spelade med andra chester och skrattade som bara den. Sen hem till Bellsan och kolla Gossipgirl. Sen somnade vi. Vi vaknade vid tjugo i elva i morse. Gick till ica som två mongon och köpte frukost. Sen blev det gossipgirl, en baguette på cafe blå.


Ikväll ska jag hem till Emilia, där även nattan och Julia ska befinna sig tror jag :)!

ändrade planer..

Isabell kommer inte hit, så jag sticker till henne och sover där ist!

<3

I förrgår gick jag och Isabell en promenad till ica och kom in på samtalsämnet om alla vi umgåtts med. Vi fastnade speciellt vid en tid.. Där skulle vi kunna sitta timmar och bara prata minnen. Den tiden är något man saknar till max. Alla otroligt mysiga filmkvällar, våra egna randomsaker, hur vi alla fanns där för varandra. Hur vi alla var som en liten familj. Jag vill ha tillbaka sommaren 2009. Den sommaren var grym!

Helt slut.

Efter en vecka på min Apu-plats. Nu lagar mamma mat, jag och robin har musiken på högsta volym och bara tar det lugnt. 

ikväll kommer Isabell hit, vi ska kolla idol och gossip girl. Sen sover hon här.. Känns otroligt skönt, eftersom det var längesen vi hade en sån här kväll.
Jag och mina två underbara vänner ♥

So lost.


3 november.

Befinner mig just nu hos mimmi och farfar. Är helt slut efter dessa dagar på min Apu-plats. Barnen är super mysiga och allt fungerar jättebra. Men dock tar det något enormt på krafterna att vara där. Nu ska jag snart cykla och träffa Bellsan en stund. Hon ska sen träffa Albin och Robin, men en stund blir det iaf.

Har inte bloggat på de senaste dagarna.
Lördag: Fest hos Johanna, vilket var kul!
Söndag: Halloween kväll hos sara, vilket inte slutade sig som de var tänkt.
Måndag: Apu, sen träffa bellsan och sen film med familjen plus Julias lillasyster alma.
Tisdag: Apu, sen hem och somnade klockan åtta.
och onsdag är det ju idag.  


RSS 2.0