Hemma.

Nu är jag hemma för dagen, har farit hit och dit. Först skolan, sen kullens, sen optikern där bellsan skullle beställa tid. Sen fika, sen gå i stan, sen hem till sara, till modevisningen och sen till ica o hämta paketet. Sen slutligen hem till bellis. Har haft en toppen dag med fina flickor. Isabell, Sara och Julia. Nu ska jag måla naglarna.. sen sova! Imorgon börjar jag 8 och går till tjugo i 4. Lång dag men inga raster. Efter det blir det Halmstad med Julia och födelsebarnet Alma som fyller nio!

Inte tid

för datorn mera. Nu ska jag måla naglarna.. sedan sminka mig och torka håret.

Ge-kås

Var på ge-kås igår med Isabell och Emilia.. fick med mig hem gossipgirl säsong 2. Underbart! Sen ett naglack och ett skal till min Iphone.. Eftersom jag var lite klantig och tappade min mobil i golvet och skalet gick sönder. Jag lyckas alltid med något ♥

30 September.

Godmorgon, sitter nu nyduschad med en handduk på huvudet och myskläder på.. Jag älskar att jag inte behöver stressa på torsdagar. Underbart, underbart!!

Idag är det prov i Arbetsmiljö och säkerhet som gäller. Känner mig inte alls säker på provet men har rast på ungefär 3 timmar innan dess så där ska jag nog få in det. Det är det skola till tjugo över tre. Fast har ju prov sista så kanske blir tidigare. Jaja.. Vill att min jacka ska komma nu, så jag kan hämta den. Har ingen höstjacka att ha.. och vinterjackan vägrar jag ta på mig. Dels för den är ful och för att om jag tar på den måste jag inse att vintern snart är här och nejtack.. Det är ju riktigt kyligt när man cyklar till skolan nu. Gud, jag fryser som bara den och det känns frostigt ute. Jaja, imorgon är det oktober och månaderna bara flyter på. Lite mindre än två månader tills jag gör min första operation. Hellyeah! Kom nyss på att det kanske är under min apu? Fan, då blir det jobb på höstlovet. jaja.. sånt man får ta!

Ciao <3

du min vän i livet.

men ändå
du, min vän i livet
se hur kvällen brinner opp
en enda sak är givet
vi är två hjärtan
i samma kropp.
LARS WINNERBÄCK ♥

Godmorgon!

Jag vill ha en kamera.. har inga roliga bilder alls så det är dags att ta lite. Är hur trött som helst, förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag igår somnade jag vid halv elva och gick upp vid halv åtta. Jaja, skolan tar död på mig iaf. Nu ska jag till skolan och ha idrott. Ibland är det de värsta som finns att ha det på morgonen, men oftast är det skönt. Att springa av sig och måste erkänna att vi har roligt på idrotten. Nu blir det packa väskan, sen tror jag Julle kommer hit så cyklar vi tillsammans till skolan, great! ♥
"jag får nog hålla allt tillbaks
det finns ingenting som räcker
hjärtat kom aldrig till tals
i ett block som bara läcker"

Böcker

Nu när hösten är kommen älskar jag att gosa ner mig och läsa.. Hur underbart är det inte? Har hittat två böcker jag jättegärna vill köpa. Om de inte har dem i stan ska jag bannemig klicka hem dem från internet. Nu blir det plugg dom vanligt! Men men that's life! Bloggar från Mobilen vilket är ganska tråkigt tycker jag. Så nu blir det plugg, sen läsa och sen sova. Godnatt!

Life goes on..with or without you!

Magen värker som bara den. Jag som aldrig brukar ha ont i magen.. usch! 

Idag var det en lång skoldag, 8-16.. sådär underbart segt. Men har faktiskt haft kul i skolan, dock har jag kanske inte fått så mycket gjort.. men ibland kvittar det. Tog följe med Linnéa hem, trevligttrevligt. Nu gäller plugget, ska försöka få in det mesta idag, så det inte blir så stressigt imorgon. Ha det bra

:)

Blev såklart inget Ullared när vi såg att idol gick idag.. Idol är grymt!
Sleep Well

Pluggar.

Jag sitter och pluggar ARL, Isabell spelar sims och Emilia kollar på Gossipgirl. Snart ska vi kolla på halv åtta hos mig eftersom dem faktiskt befinner sig i Falkenberg denna vecka. Efter det blir det Ullared som alla måndagar. Vi har ätit en massa godis, druckit cola. Finemang! 

Kom på att jag måste hem till pappa och hämta ett linne, hur ska jag lösa detta? Orkar inte cykla dit innan skolan, så får försöka övertala mor min sen. ♥

godnatt♥

Nu ska jag slita mig från den beroende framkallande hemsidan facebook och hämta min Marabouchoklad- mintkrokant. Och sätta på ett avsnitt Gossipgirl. Ett bättre slut på en härlig helg finns för tillfället inte. Efter det blir det sängen!


Förövrigt så skrev jag så innan för att min klass inte har någon mognad alls. Jag ska inte vara elak och skriva saker på internet så vad som sker i våran klass stannar i klassen. Men ibland vill man bara ställa sig upp och skrika. Jaja, jag har underhållit mig och skrattat åt detta nu. Så godnatt!

09bf -

vad händer? Har mognaden sjunkit till 0?

Jag kan ha räknat sekunderna som gick mellan ljuset, och åskans dån. Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick. Om du var på väg hit, eller härifrån. Det tysta ekot är ett slag för sig. Det kommer ensamt, om det är nåt att ha -

Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra




Är sugen på att lägga upp massa bilder. så i dagarna ska jag göra det!





Dagens :

Dagens humör: Det är bra.
Dagens borde: plugga, som vanligt!
Dagens frisyr: håret är blöt så slängde upp de i en bolle.
Dagens klädsel: Mjukis med en vanligtröja.
Dagens vill ha: Lite nya kläder!
Dagens längtan: Hemligt!
Dagens beroende: Ingenting.
Dagens tråkigaste: plugget.
Dagens personer: Isabell och Matilda
Dagens roliga: hmm.. vet inte.
Dagens låt: Regina Spektor - Samsom

Hos pappa.

Sitter nu hos pappa. har städat och ska nu äta med Pappa, Marie, A-K och mats. Sen hem till mamma och plugga gärnet!

26 september.

Oj, dagarna rullar på och september är snart slut. Känns inte som vi har gått i skolan mer än en månad. Men tiden går fort när man har roligt, ellerhur?

Nu har västeråsarna åkt hem och har haft en toppenhelg. Nu dröjer det nog ett bra tag tills vi ses igen, vilket är tråkigt som tusan. Menmen.. Detta året har vi träffats mer än vänligt, så det är bra. Klockan elva ska jag befinna mig på F&S för att träna. Man måste träna när man köpt ett kort, även om man inte alltid är på hugget så är det skönt när man har gjort det. Så är det. Imorgon börjar en ny vecka, nytt plugg och nya dagar. Denna vecka får nog bjuda på en heldel plugg. Jaja.. Det är sånt som måste gå i förstahand. Även det inte är så kul så lönar det sig. Nu ska jag inte skriva mer för jag ska kila upp och hämta mina träningskläder. Sedan bege mig iväg.


Godnatt..

Detta blir mitt sista inlägg för dagen..

Bellsan åkte hem för en timmesen ungefär. Vi hade en mysig kväll, åt med släkten, målade naglarna, beställde kläder. Jag beställde en jacka och en skjorta, bellsan en tröja och en skjorta. Awesome. Efter de kollade vi ett avsnitt gossip girl. Följde bellsan hem och nu kollar jag och Matilda Gossip igen. Hur bra som helst är det och värt varenda öre.. Nu ska jag sluta skriva. Ciao <3


För övrigt är Serena i Gossip Girl grymt vacker!

Med Matilda.

Dålig uppdatering i helgen, det är för mina släktingar från Västerås är här och vi flänger hit och dit. Nu ikväll kommer Isabell hit och ska mysa med mig och matilda. Även mormor och morbror är här. Nu ska jag inte skriva mer.. kanske bloggar ikväll annars bloggar jag imorgon.

Facebook

Funkar inte, läste på Nattans blogg att de inte fungerade. Provade själv och såg att de inte gick. Man blir beroende av facebook när man har tillgång till det hela tiden pga mobilen och att man sitter vid datorn en heldel!

Hemma från bästavän.

Vi köpte godis och jag ostbågar och självklart blev det idoltittande för fulla muggar. Dock tyckte jag inte många var så bra.. men bästa sällskapet och allt blir roligt och bra.


Om ungefär en halvtimme kommer Moster, marie och matilda hit. Ska vara här hela helgen, blir ge-kås med de imorgon. tycker det är sjukt att de kan tycka om ge-kås så mycket. Men visst, vi har möjlighet och åka dit när vi vill. Det har ju faktiskt inte dem. På lördag blir det shopping någonstans. Usch nu  kliar  mina ögon. Dags att tvätta bort sminket kanske? Nu kom västeråsarna. Tidigare än väntat, dags att slita sig från datorn. Tjingeling
Detta är Isabell och Emilia, de är grymma, sjukt grymma!

Snart

drar jag mig in till stan för att se idol med bästavän!

Sommar 10!

- ta mig tillbaka till sommaren. Låt mig få springa barfota i gräset, vara lycklig som en liten flicka. Underbara sommarkvällar med underbara personer. sommarkänslorna, sommarlyckan. Kom igen sommaren, kom tillbaka lika fort som du försvann!

Brb - skolan!

Nu drar jag till skolan, för att första lektionen ha prov!
Sen blir det lång rast då jag ska plugga som bara den, behövs!


48/2

48/2 - hur underbar var inte den helgen?
48/2 - hur galna var inte de kvällarna?
48/2 - var grymt som tusan.
48/2 - vill jag ha igen!


Därför lägger jag upp en söt video Julia hade på sin dator.
Nathalie och Julia, inte druckit en droppe!


Nu ska jag -

plugga på ett prov om olika utveckling teorier. Sådär intressant, men funkar helt okej ändå!

Ny klocka-

Köpte en ny klocka igår, är hel nöjd! Lägger in en bild imorgon!

09.30

Godmorgon, är hur trött som helst och de känns som mina ögonlock väger 10 kg på vadera öga. Idag är det orientering som gäller. Orientering har aldrig varit min grej, men får göra mitt bästa. Ska vara där klockan 10.


Igår hade jag en mysig dag med bästavänner. Först blev de träning, efter det blev det hem till Emilia för att äta pannkakor. Efter det målade vi naglarna och sedan förberedde vi oss för Ullared. Blev en supergod fruktsallad och en stor kopp te. Bänkade oss framför tv:n glada och nöjda. Dock tyckte jag det där med giftemålet på ge-kås var löjligt. Okej, enligt min smak iaf. Jag skulle aldrig gifta mig på ge-kås. Aldrig i hela mitt liv. Nu ska jag plocka undan frukosten, och därefter cykla vidare till Slätten, där det blir orientering!

Valvakan.

plugget pågår fortfarande och i bakgrunden har jag på tv:n såklart. Det är valvakan och jag känner mig iaf lite insatt. Jag vet vilka jag vill ska ta hem det och håller tummarna!

plugg.

har min eftermiddag bestått av och plugget är inte över än. Det tar ju förtusan aldrig slut.. men men. Det är sånt som  måste göras. Arbetet handlar om barns utveckling. Låter det inte intressant? Nej.. men jag får skylla mig själv. Jag har valt den linje så det är väl sånt man får räkna med.
Jag är dock riktigt sugen på att beställa hem Gossip Girl säsong 1 , verkar vara en grymt bra serie. Well well. Nu ska jag in i pluggandes värld!

Dagens.


Slänger in en dagens för jag inte har något roligt att skriva.


Dagens humör: bra, men förkylningen och huvudverken är jobbig!
Dagens borde: plugga, helt klart!
Dagens frisyr: en slarvig toffs
Dagens klädsel: svarta jeanstights, svart linne och en grön/svart magtröja.
Dagens vill ha: GODIS
Dagens längtan: hmm.. till mina operationer är klara!
Dagens beroende: te.
Dagens tråkigaste: rastlös hela tiden!
Dagens personer: Familjen, eftersom jag inte träffat någon annan!
Dagens roliga: att jag ska övningsköra sen kanske?
Dagens låt: Melissa Horn - vår sista dans.

Godnatt.

Lägger mig redan nu, men har åkt på en grym förkylning och huvudvärk på det. usch! Hoppas på att vakna upp en aning piggare och friskare. Godnatt. ♥

Godmorgon.

Ligger i sängen och lyssnar såklart på Winnerbäck, som alltid vill säga. Vaknade redan vid åtta och har sedan dess försökt somna om, men dock gick det inte. Ska ändå upp snart och duscha och fixa iordning mig, sen ska jag, Emilia och kanske Julia till drottning blanka. De har invigning på sin nya skola. Isabell ska vara där och styla. Nu ska jag stiga upp och be pappa gör frukost. Har lite ont i halsen idag, så halsduken åker på i detta ruskigt kalla väder, och halstabletter till det.

Igårkväll hade jag en mysig kväll. Efter att jag, Isabell och Emilia hade tränat mötte vi upp Julia och handlade. Sedan hem till mig. Vi lagade taccos och hade de mysigt. Efter maten bänkade vi oss framför tv:n med godis, chips, läsk och vindruvor. Såg självklart på idol. Till idol kom även Nattan och Simon. Efter idol satt vi alla och snackade ett bra tag. Var hemma i fajans lite innan tolv. Då jag slocknade nästan direkt.

Hoppas alla får en fin dag. Jag bloggar säkert senare.



Ruskigt väder!

vilket höstväder. Höstväder kan vara okej, men inte när det regnar blåser och allt vad det gör. Jaja, jag är nöjd bara vi inte får en super vintern som förra. Usch! Nu väntar jag på att Isabell ska höra av sig, så jag kan cykla till stan och möta upp henne och Emilia. Sen dax för träning. Ikväll blir det som sagt Idol, det blir jag, Isabell, Julia och Emilia. Tror även Albin och Robin kommer. Great!
En lite tydligare bild på den jag har som bakgrund.

Fixat och trixat.

Nu är bloggen klar. Vet inte riktigt vad jag tycker om den. Vad tycker ni?


Nu ska jag äta en macka, sedan blir det träning. Hell yeah!

Hemma idag.

Anledning är att jag skulle till tandläkaren och de visste inte exakt tid. Så tog ledigt ist. Underbart. Försöker få tag på bästavän. Gissar på att hon har lektion, så får väl tag på henne sen. Ikväll blir det idol med bästa.
Har en hel del ideér med min blogg. Om allt blir som jag tänkt mig kan det bli awesome, ska bara klura lite på hur jag ska sätta ihop allting.

Krångel.

med tänderna som tusan. Mamma ringer iaf tandläkaren i Halmstad nu. Hoppas på att få åka dit imorgon.

Hemma

Hade skrivit ett inlägg men skorpan satt sig på tangentbordet och tog bort allt. Jaja, nu blir det en kall fanta och plugg till det. Självklart Lars Winnerbäck till det med. ♥

Drottning Blanka

Sitter nu på drottning blanka med Isabell. Hon börjar 20 i 2 och jag börjar två. Har lång rast som vanligt på torsdagarna. Har köpt ett nytt nagellack idag. Sen ska jag kanske köpa en jättesnygg klocka, enligt mig. Eller jag vet ine.. får se. Kanske köper den i dagarna.

Nu ska jag chilla vidare! ♥

Alma

Min sötis till kusin har varit inne på Julias blogg och bloggat lite. Grymt inlägg ;):
 

Hej ♥ Julia och Alexandra<3 detta är Alma lindell vad gör ni nu ??♣ jag sitter och skriver och lyssnar när Julia sjunger och lite Alexandra. Hur mår ni idag??.... Erik har kalas jag ser er ser ni mig? tro det vi sitter ju jämte varan hahahaha om ni undrar!!!♥ Rebecca vad gör du nu?? när erik har kalas?.....<3 tror att Rebecca spelar data var tror ni????...◊ Från Julias lillasyster Alma<3♥


Detta är alltså min yngsta kusin på 8 år som skrivit detta. Haha :)

Sista lektionen

Ska nu ha kommunikation. Det är ändå helt okej . Sista lektionen för dagen! Efter skolan ska jag och Isabell tränar, skönt!! Nu ska jag jobba som Bara den !!

Godmorgon

Är nu helt klart. Idag är de skolfoto som gäller, fy blää. Men men sånt som måste göras. Tar kort 08.55, sen efter det har vi engelska och sedan är de klart. Då slutar vi för dagen. Ha de bra

Chillar med bästavän.

Vi dricker cola, lyssnar på musik och spelar sims3. Great!


Fan va awesooooome!

Godmorgon

Har sovit tretton timmar inatt. Så känner mig slö för jag sovit för mycket. Men men , har nyss ätit frukost. Ja det blev yoghurt självklart! Har svårt för att prata men har inte lika ont idag vilket är otroligt skönt!!

10-09-10

Nu ska jag bädda ner mig till en mysig film. Försöka somna så jag slipper de jobbiga spänningarna som är i huvudet. Blir en väldigt lugn och skön fredagskväll. Kanske inte det roligaste men när man har gjort en operation kan man inte räkna med mycket. ♥

:D

Bilden tillägnad till Anette: REGNBÅGENSBARN!

Ont

Har något otroligt ont idag . Ja jag skulle inte förvänta mig för mycket. Nu har jag ondare än vad jag haft på hela dagen. Känner mig helt matt också och orkar inte göra någonting . Har spänningar i hela huvudet. Usch !! Nu vill jag bara sova igen för då tänker man inte på smärtan !

Mot halmstad

Nu sitter jag i bilen påväg mot Halmstad . Vi körde nyss av motorvägen så ät väl framme om en kvart eftersom det nu ät massa småvägar . Jag hoppas detta går lika fint som förra gången , men ska inte förvänta mig för mycket. Hejdå !

Mot halmstad

Nu sitter jag i bilen påväg mot Halmstad . Vi körde nyss av motorvägen så ät väl framme om en kvart eftersom det nu ät massa småvägar . Jag hoppas detta går lika fint som förra gången , men ska inte förvänta mig för mycket. Hejdå !

Tidig morgon.

Klockan är halvsju och jag är helt klar. Ska bara äta frukost. Men det går fort. Sen vid
kvart över sju åker vi till halmstad. Nu ligger jag i sängen med min värmekudde, guldvärt!

Jag skriver mer i eftermiddag. Ha de bra ♥

Hemma en snabbis.

Har varit hos mimmi sen jag sluta. Så nu är jag hemma en snabbis för att snart cykla till stan och möta upp Isabell. Sen ska vi träna. Ska bli skönt!

Ha de bra, skriver ikväll. ♥

9 september.

Godmorgon!
Idag vaknade jag upp med ett glatt humör och så får det förbli också. Känner mig lycklig och glad idag. Inte vet jag varför men det är en härligt känsla. För mig är detta skoldagen denna vecka, eftersom jag har min andra operation imorgon. Det blir bättre med att veta att idag har vi bara en lektion. Två lektioner är inställda. Så vi slutar 10.10. Hur underbart är det inte det egentligen? Ska hem och plugga då. Och få mycket gjort!

Igår var det en bra dag. Skoldagen gick fort och var kul. Efter skolan träffade vi Isabell och Nattan. Vi alla tjejer begav oss till Oskar Persson ( Jag, Julia, Sara, Isabell och Nattan. ) Nattan piercade sig och det blev grymt fint. Efter det skildes vi åt och jag & Bellsan handlade och cyklade sedan hem och bakade klasskaka. 45 minuter senare kom de andra tillbaka och det blev idol för fulla muggar och gud vad duktiga alla är. Guldbiljetter hit och dit.

Nej nu ska jag sluta tjata och dra mig ner till köket och ta mig något och äta. Jag är hungrig som vanligt så det är bra. Efter Bellsan slutat idag blir det träna. GREAT!

Längesedan nu, men detta var en grym kväll!


Godnatt.

Stack till Isabell som sagt, åt taccos och kollade idol. Guld!

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Jag fryser som bara den efter en kall cykeltur hem. Jag älskar tanken av att vi börjar halv tio imorgon. Med gympa vilket är grymt roligt. Nästa så det är höjdpunkten på veckan. Då  menar jag av skoldagarna och tiden vi spenderar där. Annars tar helgerna förstaplatsen. Helt klart!

Jag har suttit och funderat rätt mycket på min framtid nu. Kanske skriver några rader imorgon om mina ideér om mitt liv. Funderar mycket på vad jag vill jobba med. Känns inte som Barn- och Fritid är min grej. Men det är mycket intressant och man lär känna sig själv väldigt bra.


Nu ska jag sova. Godnatt <3

Nu

drar jag mig mot Bellsan. Vi ska nog gå en runda, sedan blir det idol såklart!!



Skoldagen.

Hemma från ännu en skoldag. Dagen var lång men gick ändå fort tycker jag allt. Träffade Bästavän på lunchen. Sen har jag spelat fingerball.. Just nu ligger jag tvåa. Nehe , fick sms av rebecka. 238.. ligger lagom efter. Nu ligger jag sist. Jag ska vinna. jaja.

Nu ska jag övningsköra. AWESOME!


Godnatt

<3

Måndag.

Klockan är nu strax över tio. Jag ligger i sängen, har nyss gjort iordning mig för
att sedan sova. Har lagt fram kläder tills imorgon också. Så slipper man tänka
på det då. Jag är faktiskt trött, så ska snart sova. Ska bara skriva lite om min
dag.


Jag började klockan åtta idag. Hade matte, fick inte direkt mycket gjort. Lite rolig musik och spel fick förgylla min mattelektion ist. Efter det var det rast, vi tog en sväng om coop och kom därför försent till engelskan. Då lilla Yvonne inte berättat om att vi flyttat lektionen. Sen slutade jag. Jag och Emma hade bestämt oss för att fika. Jennifer hängde också med, vi gick först till Falkmanska som var stängt. Sedan till Stålboms där vi njöt av
panini, baguette och jennifer någon kaka. Sedan mötte jag uppe Emilia, Nattan och Bellsan. Jag och Emilia cyklade senare till Fajans. Pluggade lite. Sen inte till stan, till gymmet, till stan och åt, till ica, till Tröingeberg där vi avslutade vår kväll med Ullared. Nu har jag landat i Fajanslandet som Nattan kallar det. Så nu ska jag sova gott och imorgon ska jag antagligen övningsköra och se på idol såklart!


Söndagskväll

Sitter på Bellis balkong med henne och Julia, vi pratar, dricker te och musik. Just nu spelas Örjansson. Underbart med underbara vänner. Har spenderat dagen med de med. En toppen söndag helt klart!

Jag just nu;

Lite halvslappt sådär.

Nu

ska jag blåsa håret, sätta upp en tofs och sminka mig lite.

4 September

Sitter med datorn i vardagsrummet. Har duschar för en stund sen. Nu gör jag inte mycket alls faktikst. Pappa kollar cykling på tv:n.

Nu ska jag gå in till köket och prata med marie. Love♥

Campino

Sitter på Campino i Varberg med Isabell, Albin och Robin. Vi Väntar på mat. Det har vi gjort i 45 minuter nu . Jaja, ha det bra!!

glädjeskur


.. Det är vad man kallar all tid som man spenderar med dig.
  
        /Isabell

3 september

Hemma en kortis för att nu bege mig till skolan. Har varit i Halmstad hos tandläkaren. Det gick väl sådär, tandläkaren var sjuk och en annan fick hoppa in. Så det blev en hel del väntan. Jaja, ska dit nästa fredag igen. Så nu ska jag ringa bellis, sedan cykla till skolan . ♥

Time for school.

Nu kommer snart farfar o hämtar mig och kör mig till skolan. Bye♥

Godmorgon

Ligger nu i sängen, men ska alldeles strax gå upp och duscha. Börjar halv tio idag vilket är awesome!! :) nu ska jag gå upp. Bloggar senare. Later.

RSS 2.0