Lördag.

Igår vart en mycket lyckat kväll måste jag säga.

Nu sitter jag inbäddad i soffan, det tänker jag även göra resten av kvällen. Till detta blir det en godispåse, en massa frukt, smält choklad och pepsi. Helt underbart. Min bror Robin och Alex kom på besök innan, trevligt. Speciellt när man sitter helt ensam hemma. Jaja, imorgon blir det varberg med Isabell, så det blir att gå upp tidigt.

Fredag,

Det är fredag och lovet börjar gå mot sitt slut, jag har haft ett bra lov och bara tagit det lugnt. Ikväll blir det annat, för då blir det fest. Men innan dess ska jag packa ner mina grejer från pappa, ta mig till mamma. Ta fram kläder, duscha, torka håret och massa småsaker. Men jag hoppas på en bra kväll!

outfit.

Så här gick jag klädd igår.
Tunika - Chealsea.
Tights - hm.
Sjal - gekås.

25-02-11

Jag bloggade aldrig igår, jag hade verkligen ingen lust och la min tid på två fantastiska vänner. Gcik upp tidigt, fixade lite, kollade andra avenyn. Cyklade sedan in till Bellsan, åkte till varberg med hon och hennes mormor och morfar, snälla som de va bjöd de på fika. Vi lämnade in Isabells dator och gick in en snabbis på gina. Sedan hem och då träffade vi Emilia. Vi stack till ica, sen hem till mig. Vi pysslade ihop det jag skrev om tidigare och blid på de kommer. Kollade andra avenyn och lite allt möjligt. 


Inte världens bästa bild, men detta klistrade jag upp och har gjort helt själv. Tyckte den väggen såg så tom ut innan, så nu har jag klistrat upp det. Det blev lite snett, men orkar inte bry mig.

Andra avenyn.

Jag är helt slut, inte vet jag varför. Har inte direkt anstängt mig idag, men har väl tagit det för lugnt. Men ändå har jag hunnit med en massa. Jag började med att rensa ut min byrå, nu är den nästintill tom eftersom skräp fyllde hela, gaderoben är rensad och städat och är nu mindre men allt jag inte använder är borta. Därefter körde jag till Köinge, fikade hos maries mamma och körde hem. Tycker faktiskt det är roligt och köra, och bättre och bättre går det. Nu ska jag sätta upp en sak på väggen som jag faktiskt gjort själv, har suttit och klippt, klistrat. Så ikväll eller imorgon får ni en bild på resultatet. 


Ojoj, första gången vi var i Danmark tillsammans. Skulle inte sitta fel med sommar, danmark och allt som tillhör.

23-02-11

Godmorgon, jag ligger just nu i sängen och har kollat lite andra avenyn. Ska snart gå upp och jag är jätte sugen på att baka scones, mums. Så nu ska jag stiga upp och duscha, sen får vi se om jag bakar eller inte. Idag ska jag i alla fall storstäda mitt rum, av egen vilja. Rensa byrån och så.

Fotografering

Gjorde på ett lite annorlunda sätt att ladda upp bilderna på, dock ändrades skärpan ganska mycket. Men det får duga.

Jag har världens vackraste bästavän.

GOSH.

✞✝

vilken vacker tjej!

Hos världens bästa farmor & farfar.


Eftersom farmor och farfars dator inte har så värst många bilder på, så hittade jag denna bland julias bilder. En bild på min fina vän Sara!

Jag har varit duktig och hjälpt farmor och laga mat, har även varit med farmor och handlat och en sväng till woody för att köpa skruv till något farfar håller på med. Nu är jag sugen på att fika, så ska övertala dem till att ta fram några kakor/bullar ut frysen. Ojja, känner att jag är lite för onyttig, men skitsamma. Det kan man träna bort någongång i livet ska jag säga er.


Vanilj te.



Hello, sitter nu och dricker en kopp vaniljte, hur gott som helst. Och skönt att värma sig med, nu ska jag snart cykla in till stan för att gå på en intervju. Ha det fint alla, vi hörs senare men ett gäng nya bilder från igår!

Smakprov.

Satt och redigerade en bild för att se hur det blev, blev nöjd och ni får se resultat nu.
Efter                                           Före

22 februari.

Godmorgon, jag är redan uppe. Skulle egentligen inte behövt gå upp förens vid kvart över nio men kunde inte sova längre, så spenderar lite tid vid datorn.


Igår hade jag en mysig dag, farfar kom och hämtade mig och körde mig till mamma. Där jag hämtade min kamera, sedan släppte han mig hos Isabell. Hon fixade iordning sig och därefter gick vi ut och jag fotograferade Isabell, det var kul och bilderna blev bra. De kommer upp här i bloggen senare idag. Därefter gick vi och luncha, thaimat blev det. Emilia kom och vi gick en stund i stan, sen till ica för att handla lite. Vi köpte apelsinchokladglass och rån, sen även massa olika frukter som vi toppade i smältchoklad, mums! Vi gick ner och hyrde film och satt och glodde på den.

21 februari.



Godmorgon alla glada!
Nu har jag nyss sminkat mig, tagit på mig och ska snart äta frukost. Sedan efter de ska jag bege mig mot mor och hämta min kamera och därefter ska jag in till Isabell. Vi ska ut och fota idag, vilket ska bli kul. Vi har sagt det länge nu, men idag ska det faktiskt bli av. Har inte använt min kamera så värst mycket, men det kommer. Och till sommaren ska jag ta tusentals bilder. Till hösten funderar jag även på att gå en fotokurs, för canon kameror. Kan vara bra och lära sig mer om olika inställningar m.m.

Jag skriver kanske mer ikväll, vi får se. Ha en bra dag ♥

Söndagkväll.

Jag är nu hemma efter att varit ute och övningskört en stund. Julia skulle till Ljungby, så hon fick köra dit och jag hem. Det gick över förväntan och det är jag glad över. Vill ha mitt körkort nu, vilken frihet.

Ikväll ska jag bara vara hemma, bädda ner mig i sängen och kolla andra avenyn. Sen ska jag ner och kolla solsidan och äta ananaspaj med Pappa och Marie.
Vad vore jag utan er?

Hungrig.

Jag är hungrig som bara den, skulle kunna vräka i mig mat. Men familjen kommer snart hem efter att ha handlat. Då ska jag laga maten för ovanlighetens skull. Fråga mig inte varför, fick lust med det. Ska självklart laga min favorit rätt, bandpasta med kycklinggryta.

Emilia har i alla fall åkt hem för en stund sen, vi har varit ute och gått i det underbara vädret, druckit te och kollat på en jävla massa avsnitt av andra avenyn. 



20 februari.

Tiden bara springer fram och snart är även februari månad slut, men visst för mig. Den får gärna springa förbi. Då kommer jag fortare till sommaren, rhodos, min artonårs dag. 

Jaja, nu ligger jag i sängen, på en madrass nedanför har jag en sovande Emilia. Jag kunde inte alls sova länge, men well well. Igår var vi hos mamma, med Isabell och Albin. Vi lagade mat, kollade på den sjukt dåliga melodifestivalen och därefter film. Sedan kom Anette och hämtade Isabell och Albin och vi tog oss en promenad mot fajans. Kollade på två avsnitt andra avenyn, sen somnade vi gott!



<3



Idag har jag och Johanna spelat in lite filmer som vi ska skicka till Sara och Emma. Kanske kommer en in i bloggen, jag har alltså fått aggera sångerska ( med en extremt oseriös roll ) och Johanna var mannen bakom kameran och presenterare. Ojojoj, johanna min vän ditt skratt tar hem allt!

Ny bloggdesign.



I mitt huvud snurrar nu kodmallar och stilmallar. Har nämnligen suttit en stund nu och jobbat ihop en design, blev inte riktigt som jag tänkt mig men nöjer mig såhär. Var trött på den andra eftersom jag haft den ett tag nu och kände att lite nytt behövdes. Denna med lite ljusare färger också vilket gör mig gladare.


Fredag, lov och ingen skola på fyra veckor.

Om man läser rubriken så ler man av lycka. Det är fredag och jag ska vara hemma med familjen. Det är lov och jag har inte mycket planerat så jag ska ta var dag som kommer. Jag ska inte sätta min fot i skolans område på fyra veckor för att vi har praktik. Ibland kan man bara le, le åt livet.




Joacim Thåström.

Thåström – Fanfanfan

Fan fan fan, de skulle va du.

Ligger i sängen och lyssnar på Thåström, vilken underbar sångare. Han skulle jag gärna vilja se live. Men man kan inte få allt som man vill. Ska snart hoppa in i duschen sedan bädda ner mig för att sova. Jag är trött, det har varit en lång dag. Idag har jag även invigt mina nya glasögon och jag trivs bättre med dem än vad jag trodde. Slänger upp en bild när jag laddad kameran, för iphones kamera suger. 

förövrigt har jag världens bästa mormor som ringde mig idag och berättade att hon skickat en slant till mig, önskar jag kunde träffa henne oftare, för man ska ta vara på dem man har i livet.♥


15 februari.

Så nu har jag tagit mig ett bad och känner mig ren och betydligt varmare. Nu ska jag sätta mig och kolla på AndraAvenyn och äta Werthers orginal, känner mig värd det efter denna dag. Har jobbat på som bara den, har nog aldrig varit så effektiv som jag varit idag. Verkligen jobbat i skolan och direkt när jag kom hem satt jag mig med plugget och nu kan jag Svenska provet som vi har på fredag. Hälsopedagogiken är även redovisad och endast samhällskunskapen kvar denna vecka och lite matte. Känns underbart!


En bild på en blomma från fasters grav!

Jag fryser.

Är frusen och tankspridd, så ska ta mig ett bad nu och samtidigt plugga Svenska.

Love to enjoy life´s pleasures..

alla hjärtans dag.

Är nu hemma. Känns som jag hunnit med en hel del idag faktiskt. Jag var först i skolan, på skapande blev det en massa sång och pyssel, ibland är ens klass för go. Efter det träffade jag bästavän, vi gick till entill och käka lunch. Strax därefter jag vi till Isabells brors jobb, sedan till ica och hem till henne. Sen till friören. Nu är min utväxt färgad och även det slitna på håret borta. Jag och mamma stack sedan till optikbutiken och jag köpte nya glasögon, det var på tiden tyckte jag. Är trött på mina och de ska bli kul med lite nytt minsann. Nu ska jag hjälpa mamma med maten.


en bild jag tog för en månad sen.

Våra brister gör oss till människor.

Slappsöndag skulle man kunna kalla det. Jag har endast övningskört, varit en sväng på fynda och varit i Halmstad en snabbis, allt lugnt och slappt. Nu har jag nyss ätit lite.. så ikväll blir det solsidan följt av Wallander. Ett bra slut på helgen. Till detta blir det grönsaker och dipp, smågodis och ett stort glas cola.
Lagom sugen på att åka till Rhodos, skulle inte sitta fel och åka imorgon.

Efter regn kommer solsken.

Sitter nu hemma hos pappa. Ska om ett tag fira marie. Men innan dess ska jag hinna duscha, städa lite och äta. Oj insåg nu att jag har bråttom.

Hade förövrigt en mysig kväll igår med Isabell och Emilia. Mötte upp dem efter skolan, drog till ica och handlade onyttigheter sedan tog vi bussen till Emilia. Cupcakes bak stod på schemat. Vi åt taccos, cupcakes, godis, chips och drack cola. Kollade på filmen Remember me. en bra film enligt mig. Isabells mamma kom och hämtade oss och jag följde med till isabell, sov där och vaknade vid elva idag. Cyklade hem vid ett tiden ungefär.


Grattis världens bästa Marie, jag älskar dig!

Godmorgon!

Det är redan fredag och jag börja fundera vad denna vecka har tagit vägen? Jaja, alltid skönt med helg. Sedan är det endast en vecka kvar innan lov och sedan tre veckors praktik. Känns rätt bra att inte behöva vara i skolan på fyra veckor. Nu ska jag snart gå ner och käka lite frulle. Sen kommer farfar och hämtar och vi rullar mot skolan, jag har världens bästa farfar.

Ha en bra dag, och en underbar helg!


Man slutar aldrig att överraskas.

Jag är inte den som skriver när någon sårar, när jag blir besviken. Men nu måste jag, jag är tom på ord, tom på känslor och det slog till i magen, det var som ett slag. Jag har märkt men inte fattat. du ljög mig rakt upp i ansiktet, när jah hade gett dig min tillit, nu vet jag. Hur du eller rättare sagt ni fungerar.

Tumblr_lg31g6zzcf1qbtejio1_400_large

I bilen.

Sitter i bilen , och så har största delen av min dag sett ut . Men med lite godis, vindruvor, plommon och cola så går det okej. Det blev även ett stopp på mc donalds. Så nu har vi ungefär en halvtimme kvar och ikväll blir det taccos och film kan jag tänka mig. Det kanske blir lite uppdatering i helgen. Får se om jag känner för det helt enkelt. Ha en bra helg !

Västerås.

Drar till Västerås över helgen och spenderar en helg med Kusin x2, Moster, Matilda, Malin och Mamma. ♥

Rhodos 21/8-28/8.

Här kommer jag befinna mig en vecka i Augusti, det ska bli helt underbart och jag ska åka dit med världens bästa tjejer. Så otroligt skönt att ha något att se fram emot, det är långt kvar men låt tiden gå fort och springa iväg.

3 februari.

En dag lik alla andra, ja de börjar i alla fall likt. Jag försover mig, springer runt som en galning, letar upp kläder att ta på mig. Äter frukost och traskar iväg mot bussen som alltid är tio minuter sen. Kom i alla fall till skolan, hade först matte B, jobbade på en del men sista 10 minuterna satt vi och tjatade bort. Efter detta blev det FSF, då det blev en massa filmprat och inget jobb med förskoleprojektet. 

Jag hade rast i tre timmar, stack då till Isabell under rasten. Sedan tillbaka till skolan och hade arbetsmiljö och säkerhet. Satt jämte Sanna och pratade med henne och jobbade lite. Drog sedan mot Isabell, där emilia var. Isabell drog på körteori och vi stannade hos henne. Efter det så åkte vi hem till mig, åt massa gotta, kollade film och åt lasagne. Nu har tjejerna åkt hem och jag ska fixa lite musik till mobilen, sen ska jag krypa till kojs. 



Angels.



1 februari.

Låter rubriken tala för sig själv och väljer att endast rabbla upp lite om dagen.

Det blev skola och har fått en hel del gjort. Men att börja åtta är inte min favorit, inte heller att gå till skolan. Men dagen rullade på som vanligt. Efter skolan beslutade jag mig för att gå till drottning blanka. Chillade där och sedan gick jag med Isabell och Nattan till café blå och tog en baguette. Gick sedan med Isabell och beställde färgning/klippning och följde Isabell till körskolan. Sen traskade jag vidare mot sara.. så spenderade lite tid där. Det blev wii, och busa med hennes småsykon. Nu ska jag snart spela oxie med mor min. Sedan bädda ner mig framför the notebook och fälla en eller två tårar.
två helsköna brudar!

RSS 2.0