Påskdagen.

Min dag har jag spenderat ute i solen, och jag trivs som fisken i vattnet med det. Underbart. Vid min sida av solstolen har jag haft min underbara vän Isabell. Hon var här i två omgångar. Efter att han var här första gången kilade jag upp till kiosken. Påvägen sprang jag inom Nattan och Simon och sa hej. Därefter kom jag hem och det blev Donken till mat. mums. Nu har Isabell åkt för en stund sen, och vi har ätit. Dock fick vi inte tag på min käre bror, så han får jag se till att träffa en annan gång. 

Imorgon åker jag, Isabell och Emilia till varberg för att ha picknick på fästningen samt lite solning. Därefter blir det kolla fotboll, jag älskar vädret och mina vänner!

Älskade bror.


En bror är inte bara en bror för ett år eller två.
-Han är en vän för livet.

Påsk Afton.

Glad påsk!

Jag hade en fin kväll igår med fina vänner, vi åkte runt lite eftersom VÄRLDENS BÄSTA ISABELL har fått körkort. Handlade tills ikväll och tog varsin glass på donken. Därefter så åkte vi hem till mig, Isabell och Emilia satt och fixade gelenaglar på Isabell, medans jag och Albin underhöll oss med spel. Vi alla spelade geni. och jag måste säga att Emilia är nog den mest kloka människa jag känner. (läs okloka).

Alexandra: Vad heter den kända artisten ossy i efternamn?
Emilia: Hmm, jag vet inte.
Alexandra: Men Emilia tänk lite, så kan du.
Emilia: hmm, kanske Johnossi.

Kära Emilia, ibland undrar jag vart du får allting ifrån!
Snart kommer Isabell och Albin hit för att steka med mig ute i solen, jag är blekare än allt man kan jämnföra sig med. Så jag lyser nog upp en hel del. Nu ska jag dra mig ut, ciao!

Lars Winnerbäck,


Alla drömmer vi om lyckan, som om livet blivit fel.




I am back.

Solen skiner, så jag tar på mig brillorna och drar ut med Eric och Robin, vi ska handla mat sedan laga de. Nice!

Thaiboxning!

Jag måste vara Sveriges starkaste kvinna med världens snyggaste ansiktsuttryck.

Var du än befinner dig, har du en famn för mig?

Små ord blir till stor betydelse, jag saknar dig Anna.

Våren, du är mer än välkommen!

Detta humöret gör mig på topp och det är i stort sätt de humöret jag har haft hela dagen. Det är så underbart att vara glad. Har varit ute och kört en sväng, även vart på teori och nu väntar jag på maten. Därefter tänker jag ta mig en lång och härlig promenad i detta vädret. Idag har vi spikat datum för tältning med klassen samt klassfest. De blir toppen!



Bildregn - min bästa vän.

Isabell Bästavän Nilsson
Lite bilder från åren som gott med min underbara Isabell. Nu är hon 18 år, GRATTIS!!

En svår och jobbig grej - Lars Winnerbäck

Godmorgon!

Ska snart ta cyklen ner till skolan för att ha endast två lektioner som varje måndag. Först samhällskunskap och därefter ska jag och skapande gruppen ner till Falkenbergs museum om jag inte minns helt fel. Så ska borsta tänderna, slänga på mig skinnjackan och jeansvästen sedan cyklar jag.
Love to enjoy life´s pleasures.

10 april.

Blogg.se försämrar kvalitén på bilderna en aning. Har i alla fall haft en bra eftermiddag med mina brudar. Vi cyklade till ica, köpte cola och stack ner till stranden och spenderade lite tid där. Tog lite kort och bara njöt av det otroligt fina vädret. Vid sex cyklade vi hem, hem till isabells bror och därefter cyklade jag hem. Väl hemma har jag ätit tacos och kollat på Stockholm - båstad. Nu ska jag kolla film, sen sova.!!

Världens bästa vänner.

- en fin eftermiddag med två fina vänner ♥

9 april.

Känner mig hur seg som helst och skulle gärna vilja krypa till kojs nu. Men det är lördag, så ska bädda ner mig i soffan och slå på någon bra film. Idag har det varit skinande sol hela dagen, dock har jag spenderat min dag på fynda. Jaja, vill man ha pengar får man jobba. Har ju inte jobbat på ett bra tag och det kändes, dock kom jag in i det hela efter ett tag igen. Nu ska jag bädda ner mig, puss!

SUMMER FEELINGS.

Sitter och lyssnar på gyllene tider och får sommarkänsla, underbart!

HAPPY


Måste vara Sveriges fulaste tjejer!

Bilden är från bilden idag, vi övade lite fula miner om man kan säga så. Men bättre att göra sig ful på en bild direkt än att försöka vara fin och bli ful. Har i alla fall haft en bra dag, kom till skolan med dåligt humör. Jävla motvind. Dock blev det mycket bättre, och de kommer även hålla i sig för ikväll kommer Isabell och Emilia hit.



Sjunde april.

Har precis tvättat bort sminket och ligger nu framför tv:n och kollar lyxfällan med familjen, dock är Julia där uppe på sitt rum som vanligt. Känner mig riktigt trött efter en lång dag och ska snart bädda mig ner i min nybäddade säng. Innan när jag städa fick jag ett ryck, la i mina nya påslakan och bytade ut alla torkosa saker mot limegrön, kände för lite förändring. Ingen stor men ändå lite. Nu ska jag kolla vidare , pusss!

6 april.

En sliten och trött tjej sitter nu vid datorn och ska snart stänga sig in i en värld full av plugg, sådant som måste göras och gör jag inte det idag, måste jag göra det imorgon.

Har i alla fall haft en toppen dag, var modell för Nattan och Julia för Isabell, alltid kul och vara det. Så där spenderade jag halva dagen. Därefter fick jag och Julia slänga i oss något och äta och därefter till skolan och hade människor i behov av stöd. Kan inte påstå att de är mitt favorit ämne, för det är riktigt segt! Efter skolan mötte jag upp ett gäng goingar. Bestod av Isabell, Nattan, Julia, Sara och Albin. Satt och fika ett bra tag. Riktigt mysigt tyckte jag att det var. Därefter traskade jag hemmåt och nu ska jag plugga. Skulle börjar för en timme sen, men skjöt upp det lite, som alltid annars.



Resultatet från dagen!

Femte april.

Jag har inte bloggat sedan helgen, har inte velat helt enkelt. Men ska försöka bli mer aktiv här, eller när jag känner att jag vill helt enkelt. I helgen lyckades jag tappa min käraste ägodel, då pratar vi om min iphone. Skärmen gick i sisodär hundra sprickor. Den ska lagas, helt klart! Idag har jag varit i skolan, som alla andra vardagar. Därefter var jag på teori och sedan blev det käka pizza med Julia och Isabell. Idag har jag även fått vuxenpoäng eftersom jag har deklarerat för första gången i mitt liv, snabbt och smidigt fixade jag det med min Iphone, som faktiskt funkar i alla fall. Samtidigt som jag även får tillbaka some money, helt underbart! Så om ett tag klirrar det lite extra i plånboken vilket jag verkligen är i behov av. Nu ska jag läsa lite teori, vi hörs!

2 april.


Taggar bowling ikväll med ett härligt gäng!!

Har varit i varberg idag med Pappa och Marie, mysigt. Nu ska jag ut och hoppa studsmatta bara för att julia tvingar mig, ciao!

RSS 2.0